Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 175 találat van a Deluxe.hu oldalon

Borünnep készül Etyeken

2006. május 18.

Az egész Kárpát-medence boraival ismerkedhetnek meg azok, akik május 20-21-én Etyekre, az immár negyedszer megrendezett Pincefesztiválra látogatnak. A borászok névsora és a programok alapján idén is pazarnak ígérkezik Bacchus italának etyeki ünnepe.


Spiccközelben a magyarok a Soling-Eb-n

2006. május 16.

A Wossala György, Némethi Péter, Vezér Károly által irányított egységnek olyan jól sikerültek a keddi harmadik és negyedik futamok a balatonfüredi Soling Európa-bajnokságon, hogy hirtelen még esélyessé is előlépve a második helyre futottak fel.


Borverseny Tokaj-Hegyalján

2006. május 15.

Orosz Gábor 2000-es évjáratú 6 puttonyos aszúja és Áts Károly 1999-es natúresszenciája lett "aranyos" a tokaji borok idei, Tarcalon rendezett versenyén. A borvidéken Áts Károly lett az Év Borásza.


Beindult a füredi Soling-Eb

2006. május 15.

A hétvégén igazi programdömping várta a vitorlázás rajongóit a Balatonon. A balatonlellei hajókiállítás, a nagyhajós verseny, az ifjúsági verseny és a rádiótávirányítású évadnyitó mellett azonban a főszerep a 2006-os soling Európa-bajnokság nyitófesztiváljáé. A május 19-ig tartó Eb-re idén tizenegy országból érkeztek a versenyzők, és huszonnyolc csapat indult a bajnoki címért.


Borkóstolás és sétahajózás a Balaton Boaton

2006. május 15.

Véget ért a Balaton Boat Nemzetközi Vízisport- és Szabadidő Kiállítás 2006, amelyet a május 12. és 14. közötti hétvégén rendeztek a balatonlellei kikötőben. A hajókiállítás gazdag programkínálata idén is rengeteg látogatót vonzott.


Háromnapos derbit rendeznek Bábolnán

2006. április 28.

A Nemzetközi Bábolna Derby lovasversenyt idén április 29. és május 1. között, harmadszor rendezik meg a szervezők. A programsorozat keretein belül nemzetközi és országos távlovagló és távhajtó bajnokságot, valamint tenyészversenyt is szerveznek.


Pónimajálist rendeznek a Kincsem Parkban

2006. április 27.

A Magyar Póni Klub Szövetség által május elsejére szervezett nagyszabású rendezvényen többek között dámalovas-, huszár- és lovas íjászbemutatókkal várják az érdeklődőket. A szabadtéri Póni Klub Majálisra reggel 9 és este 6 óra között lehet kilátogatni a Kincsem Parkba.


Különleges aszúkóstoló a Gundelben

2006. április 27.

Negyedik alkalommal rendezi meg a Tokaj Renaissance Egyesület a már hagyományossá vált évjáratok borkóstolóját. Az április 29-re eső szombati aszúbemutatón ezúttal száraz borokat is kóstolhat a Gundel tájékán járó borínyenc.


A Vinitaly presztízskérdés volt a magyar borászoknak

2006. április 13.

Bár a 40. Vinitaly borászati szakkiállítás az olasz borok fölénye miatt veszített nemzetközi jellegéből, a hazai termelők számára hasznos volt a kiutazás - ha másért nem, presztízs- és marketingszempontból biztosan. Öt pincészet állami támogatás hiányában is vállalta a részvételt.


Zord időjárásban zajlik a Mediterrán-kupa

2006. április 05.

Hat éve minden tavasszal és ősszel megrendezik a Mediterrán Kupa tengeri vitorlás túraverseny. A tavaszi fordulókat általában a balatoni versenyzők választják, míg az őszi versenyek a túravitorlázók körében népszerűek. A Mediterrán-kupa hazánk egyik meghatározó vitorlásrendezvénye a földközi-tengeri térségben.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5