Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 175 találat van a Deluxe.hu oldalon

Az agárverseny kulisszatitkai

2006. június 20.

Magyarországon rendezték az agarak 2006-os világbajnokságát június közepén, aminek nem utolsósorban a hazai hagyomány volt az oka. Erről és a különleges sportág szépségeiről Miklós Leventét, a Hungária Agár Klub elnökét, allround bírót kérdeztük.


Betiltották a szentpétervári Red Bull repülőversenyt

2006. június 16.

Az utolsó pillanatban lefújták a június 16-ra, Szentpétervár légterébe tervezett Red Bull Air Race versenyt az illetékes orosz hatóságok.


Éjszakai futamot rendeznek a Red Bull Air Race-en

2006. június 14.

Június 17-én, szombaton, a verseny történetében először, Oroszországban rajtolnak a világ legjobb pilótái. Szentpétervárott az esti fényben, a Fehér Éjszakák alatt szállnak fel, hogy az égre rajzolt pályán ismét száguldozzanak. Az esemény központja a Vasziljevszkij-sziget csúcsa lesz. A gépek a Néva-folyó fölött vetélkednek, háttérben a Téli Palotával.


Kihirdették a Bormustra eredményeit

2006. június 08.

A hetedik Pannon Bormustra eredményeit június 7-én hirdették ki a Gundel étterem kerthelyiségében. A csúcsborokkal és termelőikkel június 9-11. között a VI. Pannon Bországgyűlésen találkozhatnak a borbarátok a Budapest Városligeti Vajdahunyad Vár környékén.


Luxuskonferenciát szerveznek Isztambulban

2006. június 01.

A törökországi Isztambulban, a Ritz Carlton hotelben rendezik meg az International Herald Tribune Luxury Conference 2006-ot. A luxus- és a divatvilág nagyágyúit felvonultató eseményt idén decemberben hatodik alkalommal szervezik meg.


Besenyei: már a pétervári futamra készülök

2006. május 31.

Alig ért véget a Red Bull Air Race berlini futama, a mezőny már a következő állomásra, Szentpétervárra összpontosít, ahol a világ 11 legjobb műrepülőse méri össze tudását. A versenyről Magyarország büszkeségét, Besenyei Pétert kérdeztük.


Besenyei szoros versenyben vesztett

2006. május 27.

Szombaton közel hatszázezer ember gyűlt össze Berlin történelmi Tempelhof repülőterén, hogy szemtanúja lehessen, amint az amerikai Kirby Chambliss 02:53.70 perces összetett eredménnyel diadalmaskodik a Red Bull Air Race Világfutam harmadik versenyén.


Kulcsfontosságú lehet a Red Bull Air Race berlini futama

2006. május 27.

A szárazföld felé veszi útját a Red Bull Air Race az egymillió érdeklődő előtt lezajlott, május 6-án rendezett barcelonai találkozó után. Az idei világfutam harmadik állomása Berlin és annak legrégebbi repülőtere, a Tempelhof, ahol Május 27-én, szombaton versenyeznek újra a legjobbak, köztük Besenyei Péter.


Idén is lesz Red Bull repülőverseny Budapesten

2006. május 25.

A magánrepülőzés kétségtelenül az egyik legizgalmasabb és legköltségesebb szórakozás, amellyel a legszélesebb közönséget el lehet kápráztatni. A légben űzött sportnak is több módozata van: lehet céltalanul és veszélytelenül siklórepülőzni, összetettebb és izgalmas műrepülést végrehajtani, létezik továbbá az energiaitalról elnevezett légiverseny, amely minden évben nézelődők százezreit vonzza a helyszínekre.


Idén is lesz borospalack szépségverseny

2006. május 19.

A Magyar Szőlő- és Borkultúra Kht, az [origo] és a Deluxe Magazin újra közös borospalack szépségversenyt szervez, amelynek során ismét a borkedvelő közönség szavazatai fogják eldönteni a "Legszebb magyar borospalack" díjának sorsát. A győztes kihirdetésére a 15. Budapesti Nemzetközi Bor- és Pezsgőfesztivál keretei között kerül majd sor, ahol a nyertes átveheti a fődíjat: az ötmillió forintos hirdetési csomagot.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5