Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 175 találat van a Deluxe.hu oldalon

Smaragd- és rubinkoronát kapott az új királynő

2006. július 10.

Új szépségkirálynője van Magyarországnak. A 22 éves Tóth Renáta huszonegy szépség közül találtatott a legszebbnek a Jövő Házában megrendezett Miss World Hungary 2006 szépségverseny július 7-i döntőjén.


Szépségek viadala

2006. július 07.

Nagy megmérettetés előtt áll huszonegy magyar szépség. A Miss World Hungary döntőjébe bekerült lányok július 7-én este, azaz ma szállnak harcba a 2006-os év legszebbjének kitüntető címéért.


A Kékszalag percről percre

2006. július 07.

Ágyúlövés mellett rajtoltak el a 38. Kékszalag Nemzetközi Távolsági Vitorlásverseny hajói a Balatonfüred előtti partszakaszon. A 2006-os tókerülő bajnokságon minden eddiginél több vitorlás indult.


Elkészült a legdrágább magyar gyerekshowműsor

2006. július 07.

Szokatlanul nagy költséggel készült el Budapesten a legdrágább magyar gyerekdarab. A 30 millió forintba kerülő, szabadtérre adaptált Bogármesét július 25-én tekinthetik meg az érdeklődök a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon.


Magyar győzelem az Asso 99 Európa Kupán

2006. július 04.

Viharral kezdődött, majd szeszélyes időjárásban folytatódott az Asso 99 hajóosztály balatonfüredi versenye, amelyen három nemzet 19 hajóval vett részt. A kupagyőzelmet a Szilvássy Attila Peecasso nevű hajója vitte el.


Világsztárok a tatai gyepen

2006. július 03.

Már két hét sincs hátra a profi női golfozók már-már hagyományosnak tekinthető magyarországi versenyéig, az idén harmadik alkalommal megrendezésre kerülő OTP Bank Ladies Central European Openig, amelynek ezúttal is a tatai Old Lake Golf&Country Club ad majd otthont.


Félmillió fontért ír dalt Elton John

2006. július 03.

Nagy sikerrel zárult Elton John éves White Tie And Tiara Ball fantázianevű estélye, amelyet idén olyan nagy sztárok tiszteltek meg jelenlétükkel, mint Kylie Minogue és Elle Macpherson. A rendezvény keretein belül jótékonysági aukciót is tartottak, ahol 500 ezer fontért, azaz mintegy 203,3 millió forintért lelt gazdára Elton John egy még meg sem komponált dala.


A világ borai Egerben

2006. június 30.

2006. július 2-5. között Egerben a Hotel Eger Park szálloda és konferenciaközpont lesz a helyszíne a 8. VinAgora Nemzetközi Borversenynek. A kétévente megrendezésre kerülő, és a világ kilenc legjelentősebb borversenyei közé jegyzett eseményre 139 borminta érkezett külföldről, 18 országból, és 365 borminta Magyarországról.


A magyar borexport kitörési pontjai

2006. június 28.

A patinás düsseldorfi ProWein szakvásáron a legutóbb olyan cég is képviselte a magyar borgazdaságot, amelyet, mint utólag kiderült, előtte 10 millió forint minőségvédelmi bírságra megbüntetett az Országos Borminősítő Intézet borhamisítás miatt. „Nincs kiválasztás, aki akar, jöhet", magyarázzák szemlesütve a szégyent a magyar bor jó hírének öregbítésén tényleg fáradozó szakemberek. Nem rajtuk múlott a blamázs, mint ahogy az sem, hogy az elmúlt évtizedben egyre gyatrább a borexport, amely már tendencia.


Az Észak vitorlásünnepe

2006. június 22.

Az észak-német Kiel városában minden év júniusának utolsó hetében rendezik meg a Kieler Woche nevet viselő vitorlásrendezvényt. Idén 1500-nál is több program várja a látogatókat a vasárnapi záróünnepségig, akiknek számát 3,5 millióra becsüli a rendezőség.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5