Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 175 találat van a Deluxe.hu oldalon

Veretlen kanca nyerte a 92. Magyar Ügetőderbyt

2006. augusztus 07.

A magyar ügetőszezon legmagasabb pénzdíjáért, 6 millió forintért álltak starthoz 1900 méteren a legjobb hároméves lovak a Kincsem Parkban. Az augusztus 6-án, vasárnap délután rendezett 92. Magyar Ügetőderbyn végül a veretlen Jungfrau diadalmaskodott.


Királyi szakácsot és borászt választottak

2006. augusztus 07.

Reneszánsz királyi szakácsok versengtek augusztus 6-án, vasárnap Nagyszakácsiban egy három napos gasztronómiai rendezvényen. A Királyi Szakácsok Nyomdokán Egyesület az idei versenyen a kapospulai Kocsis László Tibort választotta meg a 2006-os év Királyi Szakácsának, míg a villányi Wunderlich Pincészet a Királyi Borász címet nyerte el.


Dobogós lett Isztambulban Besenyei

2006. július 31.

A Red Bull Air Race történetének egyik legizgalmasabb versenyét láthatták július 29-én Isztambulban a légishow-k szerelmesei. A Halic-öbölben tartott rendezvényen Besenyei Péter kemény küzdelemben lett harmadik helyezett, megelőzve eddigi egyik legnagyobb vetélytársát, Mike Mangoldot.


Balatoni programajánló

2006. július 21.

Programok végtelennek tűnő sorozata vár arra, akiknek tengernyi a szabadideje és legszívesebben a Balaton környékén pihenné ki a hét fáradalmait. Lássuk mivel vár bennünket Közép-Európa legnagyobb tava július 22-23-ára eső hétvégéjén.


Dragon bajnokságot rendeznek a Balatonon

2006. július 20.

Ismét rangos nemzetközi vitorlásversenynek ad otthont a Balaton. Augusztus 4-én kezdődik és augusztus 9-ig tart Balatonfüreden a dragon hajóosztály magyar bajnoksága, ahol a hagyományoknak megfelelően idén is sok külföldi egység indul majd.


Hudson hősies győzelme Tatán

2006. július 16.

Szombaton az angol Rebecca Hudson győzelmével fejeződött be az idén harmadik alkalommal megrendezett professzionális női golftorna, az OTP Bank Ladies Central European Open, amely az angol hölgy élete első tornagyőzelme volt a Ladies European Touron.


A 2006-os Kékszalag videón

2006. július 14.

Rekordszámú versenyző indult a 38. Kékszalag Nemzetközi Vitorlásversenyen, amelyen hatodik alkalommal is Litkey Farkasék csapata győzött. A tókerülő bajnokságon ugyanakkor mInden eddiginél több esélyes hajó indult, így izgalomban semmiképp sem volt hiány.


Több ezres nézősereget várnak az idei Anna-bálra

2006. július 14.

A 181. Anna-bált rendezik meg július 29-én 19 órától Balatonfüreden, a felújított Anna Grand Hotel termeiben.


Fantasztikus nyitónap a tatai golfversenyen

2006. július 14.

Csütörtök reggel megkezdődtek a 165 ezer euró összdíjazású OTP Bank Ladies Central European Open ez évi küzdelmei, a várakozásoknak megfelelően nagyszerű játékot láthattak a Tatára kilátogatók. A mezőnyt némi meglepetésre a német Anja Monke és a spanyol Ana Sanchez vezetik holtversenyben az első nap után.


Golfverseny - nyereményjáték

2006. július 10.

Az idén is megrendezésre kerül magyarország legrangosabb női golfversenye a OTP Bank Ladies Central European Open. A kérdések helyes megválaszolásával napi VIP jegyet nyerhet a Deluxe.hu jóvoltából és a helyszínen követheti az eseményeket!


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5