Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 175 találat van a Deluxe.hu oldalon

Tokajról meséltek a borbarátnők

2006. augusztus 29.

A Tokaji Borbarátnők Társasága egy több rendezvényből álló borünneppel hívta fel a figyelmet Tokajjal kapcsolatos tudásunk hiányosságaira. A hölgyek édes borai, és az azokhoz fűzött kedves magyarázat mindenkit magával ragad - így játék a tanulás.


A közvetlen értékesítés lehet a borpiaci gondok megoldása

2006. augusztus 28.

A nemrég zárult Borfalu rendezvénynek három éve van olyan bormarketing-stratégiája, amelynek egy részét a most újjáalakuló Bormarketing Kht. is beépítene a programjába. A szakma képviselői szerint a közvetlen termelő-vásárló viszony és a magyar borok külföldi népszerűsítése jelentős mértékben csökkentené az értékesítési problémákat.


Besenyei kénytelen volt kockáztani

2006. augusztus 21.

Nem sikerült a magyar pilóta bravúrja augusztus 20-án a Red Bull Air Race-en, Besenyei Pétert bólyaérintés és pályaelhagyás miatt kizárták a futamból. A versenyző az angliai megmérettetésen azonban revansot vesz - árulta el a Deluxe Magazinnak.


Kizárták Besenyeit a repülőversenyből

2006. augusztus 21.

Az első körben kizárták Besenyei Pétert az augusztus 20-i Red Bull Air Race versenyből, mert túl magasra emelkedett az Edge 540 típusú repülőgépével, így elhagyta a versenyteret. A budapesti futam győztese Steve Jones lett.


Megkezdődött a Borfalu

2006. augusztus 16.

Harmadik alkalommal érkezett Budapestre a Borfalu rendezvénysorozat, amelyen ezúttal kóstolójegy helyett készpénzért ízlelhetik meg a látogatók Magyarország borait. A Felvonulási térre szervezett kóstoló augusztus 20-án fejeződik be.


Budapestre érkezik a Red Bull Air Race

2006. augusztus 16.

Negyedszer rajtol Magyarországon Besenyei Péter és a Red Bull Air Race másik 10 pilótája a hagyományos augusztus 20-i repülőversenyen. A nemzeti ünepen a publikum az évad egyik leglátványosabb futamát láthatja a Parlament előtt.


Megtanulni Tokaj nyelvét

2006. augusztus 14.

Augusztus 26-án Tokajban neves pincészetek és borszakértők közreműködésével, elegáns környezetben bővíthetik az érdeklődők a világ legjobb természetes édes boraival kapcsolatos ismereteiket. A vezetett kóstolókon nem kizárólag a borokról, hanem azok gasztronómiával való kapcsolatáról is tanulhatunk, a rendezvénysorozatot pedig elegáns vacsora koronázza.


Augusztusban az egri és a tokaji boré a főszerep

2006. augusztus 13.

A Magyar Turizmus (MT) Rt. augusztusban a mátraaljai, az egri, a bükkaljai és a tokaji boroknak szánja a főszerepet turisztikai kínálatában - jelentette ki a társaság vezérigazgatója, amikor pénteken Egerben megnyitotta az észak-magyarországi térség borait bemutató Bormustrát.


Magyarországra jönnek a borkóstolás nagymesterei

2006. augusztus 11.

Magyar csúcsborokat kóstolnak a világ nagy borkóstolói közé sorolható sommelier-k, akik a Magyar Bormarketing Konzorcium bor-portfólióját a legmagasabb nemzetközi mércével minősítik az augusztus 15-i megmérettetésen.


Időkiegyenlítő órát készített a Blancpain

2006. augusztus 10.

Óratörténeti ritkasággal lepte meg a Blancpain a Monaco Yacht Show szervezőit, az Equation Marchante nevű modell ugyanis még a szoláris és középidő különbsége okozta pontatlanságokat is képes kiküszöbölni. A világ legvékonyabban megépített öröknaptár mechanizmusát rejtő raritásból összesen hét darabot készítenek a svájci mesterek.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5