Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 175 találat van a Deluxe.hu oldalon

Józanság és mámor a magyar borászcsaládok örököseivel

2009. április 30.

A borászok legfiatalabb generációja egyesületet alapított, és a napokban rendezvényt szervezett a Corvinus Egyetemen. Ott voltunk, megkérdeztük, hogy mit gondol az ifjú Gál, Gere, Frittmann és a többi utód a borról, a vörös és fehér jövőről. Józan és mámoros pillanatok egy összetartó és tudatos csapat rendezvényén.


Művészek és menedzserek báloztak a múzeumban

2009. március 02.

A Budapesti Kommunikációs és Üzleti Főiskola kezdeményezésére 2009. február 27-én első alkalommal rendezték meg a Szépművészeti Múzeumban a Művészek és Menedzserek elnevezésű rendezvényt. A bálon a hazai művészeti és gazdasági elit majd 300 képviselője volt jelen.


A legjobb pálinkák estje

2008. november 05.

Idén első alkalommal rendezik meg a pálinka népszerűsítése érdekében a Pálinka Champion Gálát. A szervezők szándéka szerint az esemény a minőségi pálinkakészítők és fogyasztók ünnepe lesz, ahol a díjnyertesek legjobbjai találkozhatnak az értő fogyasztókkal. Mindez a rendezvényt beharangozó sajtótájékoztatón derült ki.


Rövid italok, hosszú kolbászok éjszakája

2008. október 14.

Másodszor került sor a Budavári Pálinka- és Kolbászfesztiválra. Megnéztük, hogyan és mit eszik-iszik a vendégsereg, és megkérdeztük a szakma képviselőit arról, hogy áll a folyékony hungarikum ügye.


A Ló Ünnepe - a megújulás fesztiválja

2008. szeptember 18.

Rangos külföldi és hazai résztvevőkkel az év legnagyobb szabású kiállítása, fesztiválja és szakmai csúcstalálkozója várja a lovas élet szereplőit október 17-19-ig a kőbányai vásárvárosban. Az Equifest - A Ló Ünnepe legnagyobb attrakciója a Budapesti Vásárközpont új pavilonjának avató gálája lesz. A műsor sztárvendégei a Cadre Noir de Saumur, a Francia Nemzeti Lovasiskola, illetve a hazai lovas élet kiválóságai.


Újságírók ismerkedtek a golffal

2008. augusztus 28.

A golf népszerűsítését célzó kezdeményezés, a Nemzeti Golf Egylet augusztus 26-án tartotta első rendezvényét, amely során a golf minden aspektusát bemutatni igyekvő előadások hangzottak el a meghívott újságírók előtt. A résztvevők magát a játékot is kipróbálhatták, így személyesen is meggyőződhettek annak bonyolult, ám rendkívül szórakoztató voltáról.


Ízutazás lesz hétvégén a Városligetben

2008. augusztus 27.

A szegedi cipót, a gomolyát, a pacsnit, a paprikás kiflit és még sok más finom magyar terméket kóstolhatunk meg a Hagyományok-Ízek-Régiók (HÍR) program keretében rendezett gasztronómiai ízutazáson a hétvégén a városligeti Vajdahunyadvárban.


Megízleltük Budapestet

2008. június 02.

A negyedik Budai Gourmet Fesztivál a Budapest ízei alcímmel jelentkezett. A nyitónapon a Deluxe Magazin kommandója is körbejárt, nézett, kérdezett és kóstolt, hogy kiderüljön, pontosan mit is értettek ez alatt a szervezők és résztvevők. A főváros finom ételekkel és borokkal kényeztetett minket.


Elgázolt állatokból készült ételek fesztiválja

2008. június 02.

Ha már unjuk a bor-, kolbász-, sajt- vagy éppen gesztenyefesztiválokat, ellátogathatunk olyan eseményekre is, ahol férgek, kígyók, belsőségek és különféle rovarok a főszereplők, esetleg benevezhetünk az utakon elgázolt állatokból készült ételek versenyére.


Ingyen kóstolhatunk mangalicát

2008. január 31.

A jövő hét végén megkezdődik a végső visszaszámlálás a mangalicák számára, ugyanis február 8-10. között rendezik meg a Vajdahunyadvárban az I. Budapesti Mangalicafesztivált.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5