Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 215 találat van a Deluxe.hu oldalon

A márki bora

2007. április 27.

A toszkán bor minden olasz bor etalonja lett az elmúlt évtizedekben, legyen szó chiantiról, Brunello di Montalcinóról, Montepulcianóról vagy a Bolgheriből származó szupertoszkánokról. A fejlődésben hatalmas szerepe volt Piero Antinori márkinak, aki rengeteg újítást vezetett be, és jelenleg is meseszép kastélyából irányítja számos üzleti érdekeltségét.


A legfinomabb édesborok

2007. április 19.

A Magyarországon készített természetes édesborok külföldön is egyre nagyobb elismertségnek örvendenek, jó hírüket minden bizonnyal tovább fogják öregbíteni a szaküzletek polcaira április-májusban kerülő palackok. A borok között olyan híres pincészetek legújabb termékei vannak, mint az Oremus, a Degenfeld és a Szepsy Pincészet - mi megkóstoltuk őket.


Vörös gyümölcsbombák Szekszárdról

2007. április 11.

Nyár elejétől késő őszig kerülnek a boltokba az elmúlt két év nagy szekszárdi vörösborai, amelyek között már bevált kadarkák és vadonatúj telepítésből származó syrah-k egyaránt vannak. Megkóstoltuk őket, így most azt is eláruljuk, milyen ételekkel érdemes majd párosítani ezeket a gyümölcsös nedűket.


Debütálnak 2007 legnagyobb fehérborai

2007. március 30.

Az előző évek szüreteinek eredeményei lassan a polcokra kerülnek, ezért kiderítettük, milyen nagy fehérborok legújabb évjáratait tölthetjük a poharunkba 2007-ben. Három sokat bizonyított, garantáltan magas minőséget képviselő pincészetben jártunk utána ennek a kérdésnek, hiszen „nagy” borokat elsősorban „nagy” borászoktól várhatunk.


Királyi méretű palackkal rukkol elő a Chateau d'Yquem

2007. március 22.

15 literes kiadásban élvezhetik a vastag pénztárcájú borrajongók a leghíresebb sauternes-i pincészet, a Chateau d'Yquem 2005-ös évjáratból származó borát, bár a hatalmas palackokhoz még a legtehetősebbek sem jutnak hozzá egykönnyen, hiszen mindössze 120 darab készült belőlük.


Az FBI francia óborok után nyomoz

2007. március 12.

Már az FBI is nyomoz a világ egyik legjobb pincészetéből, a Domaines de Barons Rotschildból származó Château-Lafite palackok eredete után, melyek az évek során több millió dollárért cseréltek gazdát.


Legkiválóbb borait mutatta be a 15 éves Disznókő

2007. február 27.

Igazi kuriózum volt a Disznókő tizenötödik születésnapja, amit a pincészet meghívottjai a World of Luxury Villában ünnepeltek meg, az elegáns helyszín méltó keretet adott a királyi nedűk kóstolgatásához is.


Luxuspincét építenek a boroknak

2007. január 30.

Egyes elkötelezett, ugyanakkor gazdag borkedvelők körében mára igazi presztízsértékkel bírnak a fényűző kivitelezésű pincék. Ezen luxushelyiségek felszereltségüktől, a felhasznált alapanyagoktól és a tervező személyétől függően akár 25 és 250 ezer dollárba is kerülhetnek milliomos gazdáiknak.


Cloudy Bay nyereményjáték

2006. december 24.

Válaszoljon az alábbi kérdésekre és nyerje meg a Cloudy Bay Sauvignon Blanc 2005 ajándékcsomagját, amit a helyesen válaszolók között sorsolunk ki!


Karácsonyra kortyoljunk kadarkát

2006. december 21.

Az utolsó vörös sorozatban főleg hazai, vagy annak tartott vörösek kerülnek terítékre, eljött a büszkélkedés ideje. Mert e fajták megfelelő kezekben és borászatokban nagyon jó borokat adnak, a világon mindenhol máshol kuriózumnak számítanak, tobzódjunk hát velük a karácsonyi asztalnál is.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5