Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 215 találat van a Deluxe.hu oldalon

Nemes italok a borászpár pincéjéből

2007. június 18.

Bárdos Sarolta és Molnár Péter abban különböznek a hétköznapi álmodozóktól, hogy álmaikat rendre meg is valósítják. Borászatukat Bodrogkeresztúron építették föl, egy XIX. századi parasztház hátsó fertályában, ültetvényeik Bodrogkisfalud határában, a Barakonyi- és a Csirkemál-dűlőben találhatók, mindössze hat hektáron.


Homonna Attila, a kézműves borász

2007. június 11.

Homonna Attila kicsi, alig háromhektáros kis ültetvényen műveli a szőlőt Tokaj-Hegyalján, a Határi-dűlőben, illetve a Meszesmajorban. A fiatal borász Erdőbényén építette fel kézműves borászatát, ahol a borkészítés minden mozzanata "kézművesített", nincsenek gépek, csak a személyes jelenlét a munkaeszköze.


Megválasztották 2007 magyar csúcsborait

2007. június 07.

A Pannon Bormíves Céh május 31 - június 2. között immár nyolcadik alkalommal rendezte meg a Pannon Bormustrát.


Magyarország folyékony aranya

2007. június 01.

Nem kell ahhoz különösebben patriótának lenni, hogy Tokaj-Hegyalja jelentőségét világviszonylatban is a legnagyobbra értékeljük. Amióta Szepsi Lackó Máté, a Rákócziak lelkésze 1631-ben életre keltette az aszút, a tokaji bort legendák, ezoterikus tanok és népmesék veszik körül.


Torres - Spanyolország zászlóvivője

2007. május 24.

Zsebkönyvében Hugh Johnson borszakíró "Spanyolország zászlóvivőjének" titulálja a borvilág elitjébe tartozó Torres pincészetet, amelynek szerte a világon vannak érdekeltségei. Miguel A. Torres a borvilág meghatározó alakja, kevesen tudnak ekkora mennyiségben ilyen minőségű bort előállítani. Teszteltük az itthon is kapható Torres-borokat.


Tokaji Borok Fesztiválja 2007

2007. május 23.

Május utolsó hétvégéje immár hagyományos időpontja a tokaji borfesztiválnak. Idén 30 neves pincészet vesz részt a gazdag programkínálatot nyújtó, május 25-28. közötti rendezvényen.


Hogyan alakítsuk ki házi vinotékánkat?

2007. május 16.

Egy otthoni borválogatás összeállítása csak a tapasztalatlanabb borszeretők számára tűnik nehéz feladatnak, ám ha tudjuk, milyen felszerelés szükséges a borkóstoláshoz, és tisztában vagyunk a bortárolás főbb szempontjaival, máris csak ízlés kérdése az egész. Lássuk, mit kell mindenképpen beszereznünk ahhoz, hogy kialakítsuk házi vinotékánkat.


Bordóit is ihatunk a hétvégén Etyeken

2007. május 15.

Május 19-20-án rendezik meg a magyar borkultúra egyik leghangulatosabb ünnepét, az V. Etyeki Pincefesztivált. Idén a legnevesebb magyar borászok mellett bordeaux-i pincészetek képviselői is várják a kóstolni vágyó vendégeket.


Ingyen ihatunk három napig

2007. május 10.

Idén pünkösdkor ismét kitűnő alkalom kínálkozik arra, hogy bejárjuk és felfedezzük hazánk borvidékeit. Május 26-28. között a "Nyitott Pince Napok" keretében több mint 100 pincében lehet ingyenesen vagy kedvezményesen bort kóstolni az ország egész területén.


Fröccstan

2007. május 04.

Jó fröccsöt készíteni csak a kiváló minőségű, arra alkalmas szerkezetű és ízvilágú borokból lehet, és az sem mindegy, milyen buborékos vízzel dúsítjuk a bort. Teszteltük, melyek lehetnek az idei nyár legjobb fröccsborai, és azt is kiderítettük, milyen ételekkel párosítva hozzák legjobb formájukat.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5