Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 215 találat van a Deluxe.hu oldalon

A hét bora: Borgo Conventi Refosco 2006

2007. augusztus 21.

Ezen a héten olasz bort töltünk poharunkba, nem is akármilyet. A poétikus hangzású, észak-olasz Friuli-Venezia Giulia tartomány egyik vezető pincészetének, a Borgo Conventinek 2006-os Refoscójával kényeztetjük ínyünket.


Végigihatjuk a hosszú hétvégét

2007. augusztus 16.

Több mint 200 pincészet és borász, valamint 10 pálinkakészítő mutatkozik be az idei budapesti Borfalu keretében 2007. augusztus 16. és 20. között. A borkóstolóval egybekötött gasztromómiai parádét negyedik alkalommal rendezik meg az 56-osok terén.


A hét bora: Heimann Cervaes 2004

2007. augusztus 14.

Rovatunk aktuális főszereplőjét, a 2004-es Heimann Cervaes-t Szekszárdról választottuk. A város és a Heimann család neve régóta elválaszthatatlan egymástól és a bortól. Heimann Zoltánt se kell bemutatni a borszerető közönségnek, ő a kilencedik generáció, aki sikereivel és népszerűségével tovább öregbíti a szekszárdi bor hírnevét.


A balatoni fehérborok mestere: Légli Ottó

2007. augusztus 09.

Továbbra is megszállottan cirkálunk a Balaton körül, jó borok után kutatva. Légli Ottó borai visszaadják az ember hitét. A legforróbb napok egyikén ismét végigkóstoltuk a pincészet nedűit, olyanokat is, amelyek még hordóban pihennek, fejlődnek, érlelődnek.


A hét bora: Penfolds Koonunga Hill Chardonnay 2006

2007. augusztus 07.

Különleges, érdekes bor került kóstolópoharunkba. A Penfolds művek egyik ügyeletes kedvence és sikerbora, a Koonunga Hill Chardonnay, a 2006-os évjáratból. Mivel a hazai borászok az utóbbi idők legjobb évjárataként emlegetik, kíváncsiak voltunk, mit tudott ez az év a glóbusz másik felén.


A hét bora: Szeremley Rizling 2006

2007. július 31.

Most induló sorozatunkban minden héten részletesen bemutatunk egy olyan bort, amely kóstolásaink során valamilyen szempontból kiemelkedő élményt nyújtott. A melegnek ígérkező nyári napokra könnyű, szomjoltó, gyümölcsös fehérborokat állítunk reflektorfénybe, amelyek közül elsőként Szeremley Huba Szemelt rizlingjét ismerthetik meg közelebbről.


Mit igyunk a lecsóhoz?

2007. július 24.

Általános tapasztalat, hogy minél magasabbra kúszik a hőmérő higanyszála, annál kevesebbet kívánunk enni. Estére azonban az enyhüléssel együtt megjön az étvágyunk is, ilyenkor jöhetnek az olyan tipikus nyári ételek, mint a lecsó és a grillezett húsok. Kipróbáltuk, milyen borok illenek ezekhez a fogásokhoz, íme, az eredmény.


Csúcsborok a Balatonról: Konyári Pince

2007. július 17.

Annak ellenére, hogy Konyári János 1990-es évjáratú Cabernet Sauvignonja az első körben elvitte a Foodapest-VinAgora nagyaranyát, sokáig azt hittük, valamirevaló magyar vörösbor csak és kizárólag villányi vagy szekszárdi pincéből kerülhet ki. Konyári azonban lépésről lépésre bebizonyította, hogy nem csak a Szársomlyó vagy a gazdagon tagolt szekszárdi dombok lejtőin-völgyeiben lehet kékszőlőből csúcsborokat készíteni, hanem a Dél-Balatonon is.


A legjobb magyar rozék

2007. július 12.

A nyár és a rozé összetartoznak, ennek egyik jele, hogy a legjobb palackok általában szeptemberre mind elfogynak. Addig élvezzük őket tehát, amíg lehet, ezért tartottunk egy kis "rozé-szüretet": összeszedtünk néhányat, teszteltük őket, és felállítottunk egy tisztán szubjektív sorrendet.


A Balaton legjobb borai nyárra

2007. június 20.

A Balaton sokak számára egyet jelent a büfékben kapható kannás borokkal, holott a magyar tenger körül számos pincészet dolgozik azon, hogy igazán kiváló nedűkkel várja a nyaralni érkező borrajongókat. A borászatokban kóstolni is lehet, így elindultunk, hogy a balatoni borutat bejárva felfedezzük a legkiválóbb pincészetek legjobb palackjait. Lássuk, mit érdemes inni egy nyári estén a Balaton környékén!


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5