Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 215 találat van a Deluxe.hu oldalon

Borok a nagyvilágból

2007. szeptember 06.

A 16. Nemzetközi Bor- és Pezsgőfesztiválon a hazai borászok neves nedűi mellett mediterrán és egzotikus vidékekről származó borokat is megkóstolhatunk. A fesztivál vendége, a Dél-afrikai Köztársaság mintegy 50-féle bort mutat be a magyar közönségnek.


Borcsodák Tokaj-Hegyaljáról

2007. szeptember 04.

Világviszonylatban is híres borvidékünkön valóságos borlegendák teremnek, de ma már nem könnyű eligazodni a számos neves pincészet útvesztőjében. A holnap kezdődő borfesztivál kitűnő alkalom arra, hogy egy kis ízelítőt kapjunk a táj borainak méltán híres ízvilágáról. A Deluxe Magazin egy kis segítséget nyújt a választásban.


A hét bora: Mount Nelson Sauvignon Blanc 2006

2007. szeptember 04.

Ha sauvignon blanc, akkor Új-Zéland - ez a szőlőfajta állítólag itt teljesedik ki a legjobban, ezért aztán a borászok kvázi az "őshazájának" tekintik. Először a Cloudy Bay pincészet tett tanúságot a sauvignon blanc mellett, később pedig Piero Antinori márki fektetett némi pénzt és energiát egy itteni birtok felvirágoztatásába. Ezen a héten ennek a munkának a gyümölcsét töltjük a poharunkba, és ajánljuk mindenki figyelmébe.


Áldás a palackban

2007. szeptember 03.

A 16. Budapesti Nemzetközi Bor- és Pezsgőfesztiválon kiváló egri, szekszárdi, villányi vörösborok közül válogathatunk, és olyan különleges elnevezésű palackokkal találkozhatunk, mint az Áldás, a Merengő, az XY vagy az Indigó. Érdemes közelebbről is megismerkedni velük, és felfedni, milyen borokat rejtenek a talán kevésbé ismert, titokzatos nevek.


Fehérborok, amik megérik a kóstolójegyet

2007. szeptember 02.

Balaton-felvidéki díjnyertes különlegességeket, bazaltborokat, somlói és mátrai száraz fehérborokat is kóstolhatunk a 16. Budapesti Nemzetközi Bor- és Pezsgőfesztiválon. A ritkábban emlegetett palackok közül a Deluxe Szőke Mátyás, a Jásdi Pince és a pannonhalmi apátok borait ajánlja.


3300-féle bort kóstolhatunk a Borfesztiválon

2007. augusztus 31.

Dél-afrikai borokat is kóstolhatnak idén a 16. Budapesti Nemzetközi Bor- és Pezsgőfesztivál vendégei. Az ország legnagyobb borszemléjén 3300-féle bor, számos izgalmas gasztronómiai kaland, koncert, szakmai és kulturális esemény várja a látogatókat a fesztivál helyszínein szeptember 5-18. között.


A hét bora: Oremus Mandolás Furmint 2005

2007. augusztus 28.

Ezen a héten véget ér a nyár, a fák lassan őszi színekbe öltöznek. Arra gondoltunk, megkeressük a két évszak közötti átmenet megfelelőjét a borban. Megtaláltuk. Ezen a héten a 2005-ös Oremus Mandolás Furmintot kóstoltuk.


A fekete kakas birodalma

2007. augusztus 27.

A napsütötte Toszkána szíve Chiantiban dobog, vagyis valahol a Firenze és Siena között terpeszkedő dombok és hegyek között. Chianti egyenlő azzal, hogy olasz, ezért mindenütt a világon egyfajta nagykövet szerepét tölti be. Ha csak a háncsfonatú, szuvenír kategóriába sorolható palackokat azonosítjuk a névvel, teljesen torz képet kapunk Itália legjelentősebb bormárkájáról. A jó bornak kell csak cégér igazán.


Megkezdődött a szüret

2007. augusztus 22.

Rendkívül korán kezdődik a villányi szüret, Bock József szerint a 20-25 százalékkal kevesebb termés magasabb árakat eredményezhet, ugyanakkor a később érő fajták borai a legjobb évjáratokat is felülmúlhatják. Franciaországban szintén korán kezdődött a szüret, és bár kevés termésre, de magas minőségre - és árakra - számítanak.


Mérgező lehet Hitler pezsgője

2007. augusztus 21.

Csaknem 650 ezer forintnak megfelelő összegért árvereztek el Angliában egy üveg pezsgőt, amely állítólag Adolf Hitler náci diktátor borospincéjéből származik. Nem kizárt, hogy az 1937-es évjáratú Moët&Chandon mérgező.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5