Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 215 találat van a Deluxe.hu oldalon

Szent Gaál Pincészet: növekvő bevétel, növekvő aggodalmak

2006. január 27.

Jelentős, 20-30 millió forintos árbevétel-növekedéssel számol idén a Szent Gaál Pincészet - mondta a cég többségi tulajdonosa, Kovács Tibor január 27-i sajtótájékoztatóján. A vállalkozó aggodalmainak is hangot adott: véleménye szerint lényegesen többett kellene bormarketingre költeni. Kovács úgy véli, hogy a forgalomban lévő magyar borok akár 40-50 százaléka is hamisított lehet.


Posztumusz kitüntetés Gál Tibornak

2006. január 27.

Az Olasz Köztársaság Érdemrendjének Lovagi keresztjével tüntették ki 2004-ben a világhírű magyar borászt, azonban Gál Tibor a díjat tragikusan bekövetkezett halála miatt nem vehette át. A kitüntetés posztumusz átvételére január 29-én kerül sor.


A bormarketing kálváriája

2006. január 27.

Reménytelennek tűnik, de még nincs vége annak az egyeztetésnek, amit a Magyar Bormarketing Kht. folytat az agrártárca képviselőivel. Cél, hogy a termelői befizetésekből származó évi egymilliárdos keret a minőség ellenőrzésén túl hasznos marketingakciók levezénylésére használhassák a borosgazdák.


A bornak is van lelke

2006. január 27.

Hosszú ideig csak megmosolyogták a biodinamikus gazdaságok borászait az okkultnak vélt mesterségük miatt - ám úgy látszik, mégiscsak elérkezett az ő idejük.


Virtuális pincészet az interneten

2006. január 25.

Virtuális pincészeti katalógussal és egyéb szolgáltatásokkal áll az amatőr borgyűjtők rendelkezésére két amerikai cég. A technológia pofonegyszerű, az elfoglalt milliomosok viszont szívesen fizetnek érte.


Fókuszban a magyar szőlőtermesztés és borászat

2006. január 20.

Megnyitotta kaput a 3. Szőlészet és Pincészet Szakkiállítás ezúttal a Budapesti Nemzetközi Vásárközpont területén január 19-én. Az F csarnokban helyet kapott három napos rendezvényen a hazai kiállítók mellett jó nevű külföldi cégek és márkák is megjelentek idén. Naponta más és más témakörben neves hazai szaktekintélyek adnak elő az érdeklődőknek.


Bemutatkozik a 2005-ös év bortermelője

2006. január 20.

Vince-nap alkalmából borkóstolással és kiállítással egybekötött bemutatót tartanak január 22-én a Magyar Mezőgazdasági Múzeumban.


Szőlészeti kiállítás nyílt a BNV-n

2006. január 19.

Ma nyitotta meg kapuit a háromnapos Szőlészet és Pincészet nevű kiállítás a Budapesti Nemzetközi Vásárközpont "F" csanokában, amelyen többek között a Magyar Bormarketing KHT is bemutatkozott.


Pincéről pincére

2006. január 17.

Napjaink építészetének - mind Európában, mind pedig az Újvilágban - egyik igen divatos ágát jelentik a borászati ingatlanok. E speciális terület fontosságát jelzi, hogy a Financial Times tavaly több cikket is szentelt ilyen jellegű építkezéseknek. Az iparág számos nagy neve - mint a svájci Herzog & de Meuron vagy a spanyol José Rafael Moneo - rendre borászatokat tervez. Mindez nem véletlen: a borászok tudják, hogy pincészetük az egyik leglényegesebb építészeti elem - termelési és marketingszempontokból egyaránt.


52 ezer euró bormarketingre

2006. január 13.

A Magyar Bormarketing Konzorcium 52 ezer euró, azaz nagyjából 13 millió forint támogatást kapott az Európai Unió pályázatán, melynek célja az agrártermékek népszerűsítése. A 25 pályázó közül a magyarok kapták a legkisebb összeget; az EU összesen 25,5 millió eurót osztott szét.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5