Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 215 találat van a Deluxe.hu oldalon

Pezsgő élvezetek a nyárutóra

2008. augusztus 29.

Ha pezsgő, akkor ünnep, és megfordítva is, ha ünnep, akkor pezsgő. Pedig a nemes buborékok nem kizárólag jeles napokon szabadíthatók ki a palackból. Szakítottunk a hagyománnyal, és a nyárutó meleg napjaiban közelebbi ismeretséget kötöttünk a Szigeti-palackok tartalmával.


Borozó sztárok

2008. augusztus 08.

A magas sztárgázsikból egyre több híresség áldoz dollármilliókat az egyik legelőkelőbb hobbira, a saját pincészetre. Más kérdés, hogy a filmvászon sztárjai mennyire értenek a borászat tudományához, így sokan inkább betársulnak egy-egy neves borász vállalkozásába.


Ingyen is borozhatunk pünkösdkor

2008. április 16.

Több mint száz pincészet csatlakozott idén a Nyitott Pince Napok rendezvényhez. A harmadik alkalommal megrendezésre kerülő eseményt idén pünkösdkor tartják. A vendégeknek maguk a borászok, illetve hozzáértő segítőik mutatják be a borokat, sok helyen ingyen kóstoló is jár.


Gere Kopár a leggyorsabbaknak

2008. április 08.

Már előjegyezhető a 2006-os Gere Kopár faládás kiszerelésben. Az évjárat kiváló, az összetétel változott, kíváncsiaknak és gourmet-knak egyaránt ajánlható bor.


Jó hangulatba hoznak a város borai

2008. március 25.

Idén harmadszor került megrendezésre a Városháza parkban a Tavaszi Borfesztivál. A korai húsvét miatt hűvös idő, de forró hangulat várta azokat, akik kilátogattak. Megszülettek a város borai is.


Porschéba rejtett különleges pezsgők

2007. november 27.

A Veuve Clicquot exkluzív pezsgőgyártó cég a Porsche Design Studióval közösen különleges borhűtőt alkotott. A 70 ezer dollárba kerülő Veuve Clicquot Vertical Limit egy egyedülálló pezsgőválogatással kerül forgalmoba.


Feltörekvő borvidékek

2007. november 16.

Nehéz elképzelni, hogy New York államban vagy éppen a svájci Genfi tó környékén igazán jó borok készülnek, pedig így van. Mára ezek a vidékek is a borturizmus kedvelt célpontjaivá váltak.


Misztikus borok

2007. október 17.

Gérard Bertrand francia borász a számmisztika ősi tudományát is felhasználta legújabb, Cuvée des Nombres nevű kollekciójában. A vásárlók kilencféle borból választhatják ki a személyiségüknek megfelelő palackot - születésük dátuma alapján.


A hét bora: Bussay Csörnyeföldi Tramini 2006

2007. október 16.

Ezen a héten olyan bort töltünk poharunkba, amely kis mértékben garantáltan orvosság. Olyasvalaki készítette ugyanis, aki az orvoslást nap mint nap gyakorolja. Bussay László doktor úr egy Zala megyei kis faluban körzeti orvosként praktizál. Azon ritka dokik egyike, aki nem csak a betegségekhez, de az emberhez is ért.


Milyen lesz a 2007-es bor?

2007. október 15.

A borászkodást nem lehet megunni, hiszen nincs két egyforma évjárat, mindegyik új kihívást jelent - vallják a borászok. A 2007-es év komoly fejtöréseket okozott szinte mindegyik borvidéken, Van, aki az évezred legnagyobb évjáratának tartja, többek szerint semmi különös. Megkérdeztünk néhányat a fiatalabb generáció tagjai közül, eddigi tapasztalataik alapján milyenek lesznek a 2007-es borok.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5