Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 215 találat van a Deluxe.hu oldalon

Bordeaux-i évjáratok tesztje

2006. március 06.

A bor tisztelőinek körében minden bizonnyal előkelő helyet foglal el e nedűk egyik legkiválóbbika, a bordeaux-i. Az alábbiakban évjáratok szerint osztályoztuk a borokat.


Spanyol borok: a körút véget ér

2006. március 03.

A spanyol borászatokat bemutató sorozatunk utolsó részéhez értünk. Mielőtt búcsút intenénk a Duero folyó völgyének, még három pincészetet ismerhetnek meg. Az egyiket egy fiatal hölgy vezeti.


A Tokaji konkurenciáját teszteltük

2006. március 02.

Tavaly november végén kóstolót tartottak a Magyar Borok Házában a Sauternes-Barsac-i borvidék boraiból, amelyeket Xavier Planty, a Sauternes-i Nagy Borok Egyesületének képviselője mutatott be. A jelenlévők megállapíthatták, hogy a világ legismertebb fehérboros vidékén sem minden arany, ami fénylik, a borok nem mindig hordoznak akkora értékeket, mint amelyeket nekik tulajdonítanak.


Március a hajósi borvidék hónapja

2006. március 01.

A Magyar Borok Házában immár hagyomány, hogy minden hónapot egy-egy magyar borvidék bemutatására szentelnek, amelynek keretében a budai Várba látogatók megkóstolhatják a régióra jellemző borokat. A március a Hajós-Baja környéki pincék budapesti bemutatkozásának jegyében telik el.


Hologramos védelem a boroknak

2006. február 28.

Hologramos eredetvédelmi jelzésel látta el borait egy olasz pincészet. A Brunello di Montalcino márkájú borok palackjának dugójára olyan hologramos címke került, amilyet az Európai Központi Bank is használ az euró-bankjegyek védelmére.


A hazai borokat isszuk legszívesebben

2006. február 23.

A magyar borokat kedveljük leginkább, melyek között - kis többséggel - az édeset látjuk szívesebben a poharunkban a Magyar Turizmus Zrt. felmérése szerint.


Spanyol borok: tovább utazunk

2006. február 22.

A Duero folyó völgyének borászatait bemutató sorozatunkban két újabb pincészettel ismertetjük meg Önöket. A Real Sitio de Ventosilla igazi nagytermelő, de a Grupo Matarromera is több földrészen terjeszkedő birodalom.


Még lehet jelentkezni a Kadarka borversenyre

2006. február 22.

Még indulhatnak a vállalkozó kedvű borászok a XI. Kadarka Nemzetközi Nagydíjon, amellyel a rendező e méltatlanul elfeledett bor hírnevét kívánja megőrizni.


Eredetvédelmet kaptak a somlói borok

2006. február 20.

A Földművelésügyi és Vidékfejlesztési Minisztérium rendeletet hozott a somlói borok eredetvédelméről. A minisztérium és a Somlói Hegyközségi Tanács szerint az eredetvédelem hozzájárul majd az ottani borok minőségének javításához. A Deluxe Magazin által megkérdezett somlói borosgazdák viszont nem teljesen elégedettek a szabályozással.


Az Etyek-Budai borvidék

2006. február 20.

Szép dolog, ha egy szőlőtermő tájat a "magyar Champagne" kifejezéssel illetnek, de Champagne-nyá nem akármilyen vidék válhat. Egy jó szlogennél több kell ehhez, ahogyan a Champagne-i bor karakterének létrejötténél is legalább ketten bábáskodtak: a szorgos emberi kéz és a természet révén a Jóisten.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5