Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 215 találat van a Deluxe.hu oldalon

Csökken a borfesztivál támogatása

2006. június 19.

Egyre csökken a Budapesti Nemzetközi Bor- és Pezsgőfesztivál anyagi támogatottsága - mondta Zilai Zoltán, a Magyar Szőlő- és Borkultúra Kht. igazgatója a szervezők képviseletében egy háttérbeszélgetésen szerdán Budapesten.


Magyarország is érdekelt az unió borreformjában

2006. június 14.

Magyarország érdekelt az unióban tervezett borpiaci reform végrehajtásában, de csak az érdemi és az ország számára kedvező változásokat tudja elfogadni - hangoztatta Máhr András, a Földművelésügyi és Vidékfejlesztési Minisztérium helyettes államtitkára kedden, az Országgyűlés Európai Ügyek Bizottságának ülésén.


Hamarosan betelik a borospalack szépségverseny

2006. június 14.

Számos nevezést regisztráltunk a Magyar Szőlő- és Borkultúra Kht. és a Deluxe Magazin által közösen szervezett borospalack szépségversenyére, elsősorban a közönség részéről. A száz nevezett minden bizonnyal már július elseje előtt együtt lesz, készen a következő fordulóra.


Présben vannak a borfesztiválok

2006. május 31.

A borbarátok két egymást követő hétvégén látogathatták meg az Etyeki Pincefesztivált és a Tokaj-Hegyaljai borfesztivált. A május vége gazdag volt tehát boros programokban, olyannyira, hogy a méltán híres szegedi fesztivál egybeesett az etyekivel, így sokaknak két helyen kellett lenniük egyszerre. Erre a bravúrra mi nem voltunk képesek, de kettőre ellátogattunk becsülettel. Az időpontok közelsége, valamint a különbségek láttán óhatatlanul össze is hasonlítottuk őket.


Az EU pihentetné a szőlőhegyeket

2006. május 30.

Kétségtelen, hogy Európában túlságosan nagy területen terem borszőlő fölöslegesen. Az Európai Unió a 20 százalékos túltermelést a termőterületek időszakos pihentetésével készül csökkenteni. Az intézkedés következtében az érintett mintegy 4-500 ezer hektáron csak 4-5 év után teremhetne szőlő - mondta Jásdi István a Deluxe Magazinnak.


A füredi borvidék legnagyobb pincéje

2006. május 25.

Balatonfüred szőlőtermesztésének kezdete az írott történelem előtti időkre nyúlik vissza. Feltehetőleg már a kelták is művelték a szőlőt a Pannónia közepén fekvő Balaton-felvidéken, ahol a római kori szőlőművelés számos régészeti emléke került – a földből – a napvilágra.


Mecsek és Villány napos lejtőin

2006. május 24.

Baranya megye két borvidéke közül a Villány-Siklósi vívta ki a nagyobb népszerűséget. Pedig a Mecsekaljai borvidékre is méltán büszkék az ott élő borászok, hiszen ősi települések őrzik a római korból származó szőlőkultúra nyomait. Ami azonban különbözik a két borvidéken, hogy Mecsekalján szinte csak fehérbort készítenek, míg Villány-Siklós a veretes, nehéz, igen gazdag, vörösbor hazája.


Idén is lesz borospalack szépségverseny

2006. május 19.

A Magyar Szőlő- és Borkultúra Kht, az [origo] és a Deluxe Magazin újra közös borospalack szépségversenyt szervez, amelynek során ismét a borkedvelő közönség szavazatai fogják eldönteni a "Legszebb magyar borospalack" díjának sorsát. A győztes kihirdetésére a 15. Budapesti Nemzetközi Bor- és Pezsgőfesztivál keretei között kerül majd sor, ahol a nyertes átveheti a fődíjat: az ötmillió forintos hirdetési csomagot.


Borünnep készül Etyeken

2006. május 18.

Az egész Kárpát-medence boraival ismerkedhetnek meg azok, akik május 20-21-én Etyekre, az immár negyedszer megrendezett Pincefesztiválra látogatnak. A borászok névsora és a programok alapján idén is pazarnak ígérkezik Bacchus italának etyeki ünnepe.


Magyar borok Londonban

2006. május 16.

Megnyílt a 26. Londoni Nemzetközi Bor- és Szeszipari Vásár, a The London International Wine&Spirit Fair a brit főváros ExCeL kiállítási központjában, ahová a szervezők május 16. és 18. között több tízezer látogatót várnak. A világméretű bemutatón magyar pincészetek is jelen vannak.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5