Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 215 találat van a Deluxe.hu oldalon

A szeszélyes időjárásnak köszönhetjük a Bikavért

2006. augusztus 08.

Kevesen tudják, hogy az időjárás szeszélye hogyan késztette az egri borászokat egy forradalmi lépésre - pedig ennek köszönhetjük a Bikavért. Demeter Csaba egri borász meséli el a hungarikum történetét.


Ellenzi az FVM a szőlőkivágást

2006. augusztus 07.

Nem ért egyet Magyarország az Európai Unió azon törekvésével, amely a bortúltermelés problémáját a kivágás támogatásával kívánja megoldani. Az FVM államtitkára kijelentette: a magyaroknak előnytelenek a borkészítés szabályaira vonatkozó uniós elképzelések.


Orosz csapás a grúz és moldovai borra

2006. július 28.

Érzékeny veszteségeket szenvedett Grúzia és Moldova az orosz borbehozatali tilalom miatt, ezidáig mintegy 37 millió dollár veszteséget szenvedett el a két ország március végén életbe léptetett orosz borbehozatali tilalom miatt. A szigorítások a magyar exportot is hátrányosan érintették.


A borok többségét nők vásárolják

2006. július 17.

A női borvásárlás és -fogyasztás volt a témája a borbarátnők világszövesége (International Associated Women in Wine) ötödik kongresszusának. A piaci felmérésekre és közvélemény kutatásokra alapuló eszmecserén kiderült, hogy a tudatos borfogyasztók 15 százaléka, a vásárlóknak pedig a többsége, 60 százaléka nő. A gyűlés magyar vonatkozása, hogy a Tokaji Borbarátnők Társasága is felvételt nyert a világszervezetbe.


Balatonboglári lett az év somogyi bora

2006. július 17.

A Balatonboglári Borgazdaság 2004-es merlot-ja a Somogy bora, Garamvári Vencel, a balatonlellei St. Donatus pincészet tulajdonosa az Év legjobb borásza elismerő címet nyerte el.


Borok egy holdbéli tájról

2006. július 14.

Santorini a görög szigetvilág egyik legrégibb és legismertebb borvidéke, az apró vulkáni szigeten az idők során teljesen egyedi szőlőfajták és művelési módok alakultak ki. Az utazó első pillantásra láthatja, hogy itt az ókor óta a szőlő a legfontosabb növény: a sivár tájat a támfalakkal kialakított teraszok lebilincselő látványa teszi barátságossá.


Új otthonra találtak az egri borok

2006. július 14.

Megnyitotta székházát az Egri Borvidékért Alapítvány Eger történelmi városrészében. A hiánypótló épület igényes környezetet biztosít a borászok számára szakmai kóstolók és tanfolyamok lebonyolítására. A pincében a borvidéket bemutató múzeum, az emeleten az egri borászválogatott tanácsterme és az irodák kaptak helyet. Az otthonteremtés után az alapítvány következő akciója a közös bikavér palack bevezetése lesz.


A világ borai Egerben

2006. június 30.

2006. július 2-5. között Egerben a Hotel Eger Park szálloda és konferenciaközpont lesz a helyszíne a 8. VinAgora Nemzetközi Borversenynek. A kétévente megrendezésre kerülő, és a világ kilenc legjelentősebb borversenyei közé jegyzett eseményre 139 borminta érkezett külföldről, 18 országból, és 365 borminta Magyarországról.


Lista készül a fogyasztók kedvenc borairól

2006. június 26.

Az elmúlt években létesült nagyobb borkereskedések és kisebb vinotékák egyaránt havonta vagy szezononként listát adnak ki, amelyen feltüntetik a legkeresettebb, illetve az általuk legjobbnak ítélt nedűk listáját.


Leépítő borreformra készül Európa

2006. június 22.

Előreláthatólag 2008-ban léphetnek életbe azok a reformok, amelyek mellett június 22-én foglalt állást az Európai Bizottság. Az intézkedések során újraindulna a leépítési program, ami 400 ezer hektár szőlőültetvény kivágását jelentené.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5