Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 215 találat van a Deluxe.hu oldalon

Oroszok és kaviár Tokajban

2009. november 09.

A tokaji Dobogó Pincészet borvacsoráján különböző gasztronómiai kultúrákból származó fogásokkal párosították a birtok borait, a furmintot, a 6 puttonyos aszút és a Mylittát. Az olasz és távol-keleti ételek után az orosz ízek voltak főszerepben, és kiderült, miért nevezték el édesbort Ady egyik múzsájáról.


Románia legjobb pincészetei

2009. október 03.

Négy pincészet feltérképezésével teszteltük, hol tart ma a szomszédos ország borkultúrája. Az utóbbi húsz évben óriási fejlődésnek lehettünk tanúi.


Pincelátogatások és borvacsorák Tokaj-Hegyalján

2009. szeptember 10.

Szeptember 19-én és 20-án, immár hatodik alkalommal rendezik meg a Tokaji Ősz rendezvénysorozatot, ahol a látogatók találkozhatnak a borászokkal, megismerhetik a pincék legjobb borait, a borvacsorákon pedig neves magyar séfek tokaji borokra komponált ételeit kóstolhatják meg. Ugyanezen a hétvégén kezdődnek Tokaj-Hegyalján a Szüreti Napok.


Bortrezor és hagyományőrzés a Béres pincészetben

2009. június 30.

A hagyományok tisztelete, a modern technika és az elegancia jellemzi a Béres Szőlőbirtokot, amely Magyarország egyik legújabb tokaj-hegyaljai borászata. A pincészet tulajdonosai azt mondják magukról, hogy a megalkuvás nélküli minőségre törekednek, és jó kedvvel várják azokat az érdeklődőket, akik szeretik Tokajt, a finom borokat és a megkóstolnák a tradicionális erdőbényei ételeket.


Keresik a Borászok Borászát

2009. április 02.

A Borászok Borásza cím nyertesének nevét az idei évben május 15-én hirdeti ki a Vinum Praemium Alapítvány kuratóriuma, hangzott el a mai, Lánchíd Palotában tartott sajtótájékoztatón. A Borászok Borásza díj tulajdonosát a kuratórium által jelölt borászok maguk közül választják ki egyszerű szavazással.


Banderas borász akar lenni

2009. március 18.

Észak-Spanyolországban vásárolt 50 százalékos részesedést egy borászatból Antonio Banderas. A birtokon, amely az Anta Banderas nevet viseli, vörös és rozé borokat termelnek.


Disznó borok

2009. február 03.

A disznóvágás falun ma is fontos eseménynek számít. A városi polgárnak legfeljebb kóstoló jut a toros terülj-terülj asztalkámból. Hurka, kolbász, sült oldalas, tepertő, remegő, fokhagymától illatozó kocsonya, később meg az érlelt-füstölt kolbász, szalámi. Utánanéztünk, milyen borok illenek a "disznóságokhoz".


A Vylyan lett az év borászata

2009. január 29.

A Vinbladet dán borászati szakfolyóirat a kisharsányi Vylyan Szőlőbirtok és Pincészetet választotta a 2008-as év borászatának.


Kiváló ár-érték arányú borok Romániából: Recas

2008. december 16.

A Székelykapu étterem Erdély magyarországi nem hivatalos nagykövetsége a Nyugati pályaudvar mellett, a Podmaniczky utcában. Keresve sem lehetett volna megfelelőbb helyet találni a romániai Recas pincészet bemutatásához, melynek borai most debütálnak a Vinternational égisze alatt. Kóstoltunk, most közreadjuk tapasztalatainkat.


Az év pincészete: Vylyan

2008. szeptember 05.

A Hegyközségek Nemzeti Tanácsa, a Magyar Bor Akadémia és a Magyar Szőlő- és Bortermelők Szövetsége 2002-ben együtt alapította "Az Év Pincészete" díjat. Ezzel a kitüntető címmel szeretnék elismerni a magyar borászat legkiemelkedőbb pincészeteit. Idén a Vylyan kapta meg az elismerést, most bemutatjuk a villányi pincészetet, illetve borokat is ajánlunk széles szortimentjükből.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5