Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 215 találat van a Deluxe.hu oldalon

Magyar pincészet győzött a nemzetközi építészeti versenyen

2012. március 12.

Az ipari kategóriában a bodrogkeresztúri Füleky Pincészet nyerte az Év épülete 2011 címet az ArchDaily építészeti portál idei szavazásán.


Kevesebb, de jobb minőségű bor kerül a pincékbe idén

2011. november 11.

Az idén várhatóan kevesebb bor kerül a pincékbe az átlagosnál - mondta Horváth Csaba, a Hegyközségek Nemzeti Tanácsának (HNT) főtitkára.


A Thummerer Pincészet lett az Év pincészete

2011. szeptember 01.

Az egri borvidékhez tartozó, Noszvajon működő Thummerer Pincészet lett a 2011-es Év pincészete. Az erről szóló elismerést csütörtökön Noszvajon vette át Thummerer Vilmos.


Áron alul eladó a sikerpincészet

2011. március 22.

Az egyesült államokbeli Kluge Estate and Winery, Virginia egyik legtekintélyesebb borászata eladásra kerül. Az aukción olcsón meg lehet szerezni Patricia Kluge, a milliárdos exfeleségének birtokát.


A Laposa Pincészet 2010 legjobb ipari épülete

2011. február 16.

A badacsonytomaji Laposa Pincészet lett 2010 legjobb ipari épülete az ArchDaily nemzetközi építészeti portál versenyén. A tizennégy kategóriában meghirdetett pályázat eredményét kedden hozták nyilvánosságra a Archdaily.com oldalon.


Magyar származású borász hódít Kaliforniában

2010. december 25.

A Vezér Family Vineyard a híres bortermelő vidék, Napa Valley közelében található. A magyar származású borász, Frank Vezer már az első palackjával elnyerte a szakma elismerését.


A Pannonhalmi Apátsági Pincészet lett a 2010-es év pincészete

2010. szeptember 08.

A Pannonhalmi Apátsági Pincészet nyerte el Az év pincészete 2010 díjat. A vándordíjat - Madarassy István szobrászművész Szőlősgazda című alkotását - Liptai Zsolt, a pannonhalmi apátsági pincészet főborásza vette át Szöllősi Mihály neszmélyi borásztól, a tavalyi nyertestől kedden Pannonhalmán.


Díjazták a Nyakas Pincészet borát a Vinitaly-n

2010. április 13.

Nyolc magyar borászat kapott díjat a Vinitaly-n, a világ egyik legrangosabb borversenyén. A magyar borászatok közül a legjobb eredményt a Nyakas Pincészet érte el a 2009-es Budai Chardonnay Blanc borával. Azóta Moszkvából és Japánból is érdeklődnek a díjnyertes bor iránt.


A világ legszebb pincészetei

2010. január 19.

A borvidékek turisztikai feltérképezése, a jó nevű pincék meglátogatása nemcsak a megrögzött borrajongók számára jelenthet nagyszerű kikapcsolódást. Ezúttal öt pincészetet ajánlunk a világ különböző bortájairól, amelyek nemcsak boraikkal vonzzák a látogatókat, hanem igen magas szintű szolgáltatásokkal is.


A Törley lett az év legeredményesebb pincészete

2009. november 27.

Az idei Országos Borversenyen a piacvezető Törley Pezsgőpincészet Kft. két aranyérmet is begyűjtött. Egyrészt a Legeredményesebb Pincészet vándordíját, másrészt az FVM különdíját nyújtotta át Gráf József földművelésügyi és vidékfejlesztési miniszter. Tavaly 37 millió palackot értékesítettek.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5