Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 53 találat van a Deluxe.hu oldalon

Segélyből él ma a nyereményét nőkre elköltő egykori lottómilliárdos

2010. február 09.

Két és fél milliárd forint hatalmas összeg, egy brit lottónyertesnek azonban nyolc év alatt sikerült elvernie. Michael Carroll ma segélyből él, ugyanis mindent drogokra, szerencsejátékra és prostituáltakra költött.


28 millióért béreltek luxusvillát a hírcsatorna vezetőinek

2009. augusztus 05.

A BBC vezetői legalább 28 millió forintot költöttek az állam pénzéből egy cannes-i luxusvilla bérleti díjára, ahol évente többször szálltak meg és láttak vendégül üzleti partnereiket. Azzal védekeznek, hogy ez egy költséghatékony megoldás.


Megszállottan guberál egy milliomos

2009. július 28.

Benjamin Hewett walesi szobrász több millió fontos bankszámlával rendelkezik, és bár megtehetné, nem jár luxuséttermekbe. Ehelyett szupermarketek szemeteseiben kutat élelem után, amelyet elfogyaszt, a felesleget pedig elosztogatja a rászorulók között.


Naponta több mint 200 ezret költött virágra az elnök és felesége

2009. július 22.

Naponta csak virágokra több mint 200 ezer forintnak megfelelő összeget költött el Nicolas Sarkozy francia elnök és felesége, Carla Bruni az adófizetők pénzéből, derült ki egy nyilvános jelentésből.


Kétmillió forintos borravalót kapott a pincérnő

2009. március 03.

Majdnem kétmillió forintos borravalót kapott az a szerencsés, Anna nevű londoni pincérnő, aki a napokban kiszolgált egy, a barátaival mulatozó bankárt. A férfi közel 15 millió forintnak megfelelő összeget hagyott a night klubban.


Kutyaház plazmatévével és retinaszkennerrel

2008. december 01.

Valószínűleg minden idők legdrágább kutyaházát építteti fel egy brit nő exkluzív birtokán. A spával, plazmatévével, retinafelismerő-rendszerrel és webkamerával felszerelt kennel jövőre fog elkészülni, és 250 ezer fontba kerül majd.


Ötmilliót keresett az alelnökjelölt sminkese

2008. október 27.

Sarah Palin, a republikánus párt alelnökjelöltje több tízezer dollárt költött el néhány hét alatt sminkjére és frizurájára, derült ki a republikánus konvenció kampányának költségvetéséből. Nyilvánosságra került az is, hogy Palin sminkese többet keresett, mint John McCain külpolitikai tanácsadója.


Állami segélyből mentek luxusnyaralásra a becsődölt cég dolgozói

2008. október 16.

Az AIG hitelbiztosító 440 ezer dolláros wellnesshétvégével ünnepelte meg, hogy az amerikai kormány egy gigantikus hitellel megmentette a teljes csődtől. Az adófizetők pénzéből "kisegített" cég vezetői magyarázkodnak.


Az űrből is látható lesz a milliomos gigantikus tűzijátéka

2008. szeptember 16.

Extravagáns partival készül megünnepelni egy hotelmágnás legújabb dubaji resortja megnyitását: a tűzijáték még az űrből is látható lesz.


Eltaxizták egy luxusút árát

2008. augusztus 18.

Alaposan "eltaxizta" magát egy spanyol házaspár Norvégiában: 610 kilométerrel úti céljuk "mellé" vitették magukat. A félreértés oka a nem megfelelő kiejtés volt.


1 2 3 4 5 6


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5