Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 127 találat van a Deluxe.hu oldalon

Szép magyar sikerek az idei Destillatan

2013. március 25.

Szép magyar végeredménnyel zárult a 2013-as, ausztriai Destillata nemzetközi párlatverseny, ahol 14 ország 163 főzdéje összesen 1555 mintával nevezett, hazánkat 15 pálinkaház képviselte.


Drasztikusan emelkedik az aromás szeszek adója

2011. október 04.

Ötven százalékkal emelkedik az aromás szeszesitalok jövedéki adója az Országgyűlés által nemrég elfogadott törvénymódosítás szerint; a sör, a bor, a pezsgő és a minőségi szeszes italok esetében viszont csak 5 százalék lesz az adóemelés - közölte a Vidékfejlesztési Minisztérium.


A legjobb párlatok 2010-ből

2010. december 28.

A Wine Enthusiast magazin évről évre összeállítja az adott évben kóstolt legjobb párlatokat. A 100-as listán legtöbbet kapott tömények következnek.


Budapesti Pálinkafesztivál 2010 - pálinkakoktél és több száz párlat

2010. május 04.

Idén ötödik alkalommal nyitja meg kapuit a Városháza Parkban a Budapesti Pálinkafesztivál 2010. május 6-9. között. A látogatók több mint 300 féle párlat közül találhatják meg a számukra legfinomabb főzetet, köztük az újdonságként debütáló pálinkakoktélokat.


Whisky Show először Magyarországon

2010. április 21.

Koktél- és gasztronómiai bemutatók, mesterkurzusok és skót dudaszó színesíti az első Whisky Show 2010 programjait április 24-én, szombaton Budapesten.


Az öt legjobb single malt whisky

2010. január 29.

Minél mélyebbre zuhan a hőmérő higanyszála, annál inkább megnő a párlatok iránti kereslet. Idehaza a pálinka mellett a whisky fogy a legjobban. Mi is kóstolókörútra indultunk, összegyűjtöttük az öt, szerintünk legjobb single maltot.


Egy tajvani whisky kiütött három skótot

2010. január 26.

Három skót whiskyt és egy angolt ütött ki a nyertes tajvani párlat egy brit whiskyversenyen. Az utolsó helyezettről azt mondták, ízre nem étolaj, nem is dízel, inkább műszerolaj jellegű.


Egy üveg konyak több mint egymillióért

2010. január 14.

A világ egyik legdrágább és legjobb konyakját a Harrods vásárlói is megvehetik. A cég legjobb évjáratai kerültek a konyak cuvée-be, amelyet ellipszis alakú palackban kínálnak. Egyetlen üveg Hennessy Ellipse ára 1,2 millió forint.


Újabb milliók a pálinka népszerűsítésére

2009. november 12.

Folytatódik a korábban megkezdett marketingprogram a pálinka népszerűsítésére. Eddig főként magyarországi kampányokat finanszíroztak, a mostani 50 millió forintos összeg viszont főként azt szolgálja majd, hogy a pálinka külföldön is ismertebbé váljon.Horvát vodkát isznak a New York-iak

2009. november 11.

New Yorkban is bemutatkozott a prémium kategóriás horvát vodka, az Akvinta. Az Adriatic Distillers termékét egyelőre csak a világ néhány nagyvárosában kóstolhatják meg a kiváltságosok. A luxusbloggereknek tetszik.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5