Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 19 találat van a Deluxe.hu oldalon

Bajban van a világ egyik leggazdagabb családja

2012. április 04.

Egy jelenleg is kivizsgálás alatt álló megvesztegetési esetet érintő korrupció gyanújával vizsgálódnak a hongkongi hatóságok a különleges igazgatású terület egyik leggazdagabb családjánál.


Kétmillió forintos átlagos vesztegetési díj

2011. július 25.

Oroszországban a vesztegetések átlagos összege 293 ezer rubelre, vagyis mintegy kétmillió forintra emelkedett, de a közvetlenül a rendvédelmi szervek által felderített ügyekben átlagosan ennek közel tízszeresét teszi ki.


Magyar borregatta a Balatonon

2011. június 03.

A szervezők elmondták, az eseményre hagyományteremtő szándékkal kerül sor az úgynevezett balatoni biznisz kategóriájú kupaversenyek között.


Villányi borok sikere két borversenyen

2011. május 17.

A villányi Günzer Tamás 2007-es Mátyás Reserve-je nyerte a Szegedi Borfesztivál fődíját, míg a Pannon Borrégió borainak megmérettetésén 13 villányi bor került a legjobb 25 közé.


Hogyan reagál az arany a líbiai forradalomra?

2011. február 25.

Az Arab világ politikai válsága, de főként a líbiai események tegnap 120 dollárig repítették a Brent típusú olaj árát az árutőzsdéken. Egyidejűleg aranypiaci befektetők is érzékenyen követik az eseményeket, és keresik arra a kérdésre a választ, hogy mennyire szoros az összefüggés az arany és az olaj árfolyama között - tájékoztat az Aranypiac.hu.


Modellre cserélik a sztárszakácsot?

2011. január 14.

A BBC új sztárszakácsot talált. A gyönyörű modell, Lorraine Pascale első tévéadását több mint kétmillióan látták. Az ételek nem kalóriaszegények, a konyha új tündérén ez mégsem látszik. Vigyázz, Nigella!


Egészséges a forralt bor, vagy csak jó?

2010. november 16.

Nincs csábítóbb a fahéj, a szegfűszeg, a kardamom és a narancs illatánál. Különösen, ha egy bögre gőzölgő borból csapja meg kipirult, fagyos orrunkat az illatkeverék. Lássuk, egészséges-e a forralt bor, és mit érdemes tudni a téli szabadtéri programok kísérőitaláról.


Iható Hello Kitty 22 ezerért

2010. augusztus 03.

Drága palackokból ásványvizet inni a legkülönösebb milliomoshóbortok közé tartozik. Aki ilyesmire akar költeni, már Hello Kittys üveges vizet is vehet, 100 dollárért, vagyis 22 ezer forintért.


2 milliós borravalót adott a műsorvezető

2010. július 21.

Ryan Seacrest, az amerikai Megasztár műsorvezetője rendkívül nagyvonalú volt legutóbbi görbe estéjén, amelyet a szardíniai Billionaire's Club nevű szórakozóhelyen töltött el. 2,2 millió forintos borravalót hagyott a személyzetnek.


Másfél milliós borravaló egy taxisnak

2010. április 13.

Becslések szerint Damien Hirst a világ leggazdagabb művésze. Művei annyira sokat érnek, hogy ha egy taxiban ceruzával rajzol egy cápát, az máris 5000 fontot, vagyis másfél millió forintot érhet. Ezt adta borravalóként a művész egy félórás taxiutat követően.


1 2


Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5