Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 212 találat van a Deluxe.hu oldalon

Egymilliárd forintot fizettek egy orosz festményért

2012. április 29.

Hárommillió fontért, azaz több mint egymilliárd forintért cserélt gazdát Ivan Ajvazovszkij 19. századi orosz festő Konstantinápoly és a Boszporusz látképe című műve a Sotheby's árverésén Londonban, ami a Lenta.ru orosz hírportál szerint rekordnak számít az alkotó esetében.


Leszállóágban az orosz milliárdosok

2012. április 20.

Tíz százalékkal apadt egy év alatt a legtehetősebb oroszok dollárban számított együttes vagyona. Idén első ízben Aliser Uszmanov üzbegisztáni születésű acél- és telekommágnás vezeti a leggazdagabb oroszok listáját 400 millióval 18,1 milliárd dollárra hízott vagyonnal.


Gasztroiskola nyílik a szocsi olimpia alkalmából

2012. március 19.

Hivatalos együttműködési megállapodást kötött a franciaországi Champagne-Ardenne régió és a Kaukázusban borászati birodalommal rendelkező Borisz Titov orosz üzletember Moszkvában: az egyezmény értelmében gasztronómiai iskolát nyitnak a 2014. évi téli olimpiai játékoknak otthont adó Szocsi közelében.


Feljövőben az orosz aranytermelés

2012. február 03.

Nőtt Oroszország aranytermelése tavaly. Az orosz aranytermelők szövetségének szerdai közlése szerint a termelés 3,6 százalékkal 209 tonnára bővült, meghaladta a várt 205-207 tonnát.


Felvásárolják az oroszok a londoni luxuslakásokat

2012. január 31.

A belpolitikai bizonytalanságtól rettegő orosz befektetők árasztották el a londoni lakáspiacot, ahogy közeleg a márciusi elnökválasztás, és egyre erősödik az ellenzék hangja Oroszországban - írta a Bloomberg hírügynökség kedden.


Dzsudzsák Balázs orosz klubjánál dől a pénz

2011. szeptember 13.

Dzsudzsák Balázs új klubját, az Anzsi Mahacskalát korábban szinte senki nem ismerte, most viszont már azt is megengedheti magának, hogy a világ legnagyobb fizetését adja egyik sztárfocistájának. Utánanéztünk, mennyi pénz van a klubban és hogy mennyit keres a magyar légiós.


Ingyen mosták az autókat Putyin modellkülsejű amazonjai - videó

2011. július 22.

A Putyin serege néven alakult, az orosz miniszterelnökért rajongó női csoport ingyen mosta az autókat egy moszkvai akcióban.


Kaviárral ünnepelt a börtönben, vizsgálat indult

2011. július 20.

Vörös kaviár és tógában elköltött vacsora a cellában: egy bandafőnök "születésnapi bulijáról" az interneten megjelent fotók miatt indítottak vizsgálatot az orosz hatóságok.


Így pózolnak az orosz milliárdosok gyermekei - fotókkal

2011. július 05.

A német fotós Anna Skladmann oroszországi túrája során sorozatot készített helyi milliárdosok gyermekeiről.


A legjobb magyar éttermek 2011-ben

2011. június 03.

Nyilvánosságra hozták Magyarország legjobb éttermeinek listáját a Dining Guide Food Show keretében megrendezett gálavacsorán a Millenáris Parkban. Magyarország 100 legkiválóbb étterme mostantól versenyezhet az Év Étterme elismerésért.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5