Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 171 találat van a Deluxe.hu oldalon

Kényeztető luxusüdülésre küldték az elefántokat

2011. július 12.

Egy hónapig tartó, kényeztető üdülésre küldték az indiai Kerala állam egyik hindu templomának elefántjait, hogy kipihenjék nagy fáradtsággal járó munkájukat.


Hol a legdrágább tengerparton nyaralni?

2011. május 30.

A járulékos helyi költségeket is figyelembe véve az európai tengerparti célországok közül Bulgáriában a legolcsóbb a nyaralás, Dániában a legdrágább - derül ki a német autóklub, az ADAC összehasonlító vizsgálatából.


Nyaralni vitte 300 fős közönségét a műsorvezetőnő

2010. december 07.

Megérkezett Ausztráliába Oprah Winfrey háromszáz fős közönsége, amelynek tagjai a televíziós műsorvezető egyik adásában kaptak ajándékba nyolcnapos ausztráliai túrát.


Hogyan nyaral a magyar?

2010. augusztus 23.

Egy felmérés szerint a legjellemzőbb nyaralási szokásunk az, hogy nem nyaralunk.


Magyarország a legkedvezőbb nyaralóhely az osztrákoknak

2010. augusztus 10.

Az utazási főszezon kellős közepén Ausztriában ismét slágertéma, hogy külföldre utazva hol mennyit ér az osztrákok pénze. Ezt figyelembe véve hazánk vezeti a legkedvezőbb nyaralóhelyek listáját.


Több mint 300 millióba került a királynő nyaralása

2010. július 29.

Úgy tűnik, II. Erzsébet nem veszi túl komolyan az utazási költségekre előirányzott keret idei radikális lecsökkentését. Egy tíznapos, Skócia partjainál töltött vakáción az uralkodó biztonsága állítólag nagyjából egymillió fontba, 338 millió forintba került az alattvalóknak.


Többet költenek a nők a nyaralós ruhákra, mint magára a nyaralása

2010. június 30.

Egy egyesült királyságbeli felmérés szerint az átlagos brit nők 200 fonttal, vagyis 68 ezer forinttal többet költenek a nyaralásra vásárolt ruhákra, mint magára az utazásra. És ebben még nincs beleszámolva a kiegészítőkre és a testápolókra fordított, önmagukban is jelentős összegek.


Hol nyaralnak a leggazdagabb amerikaiak?

2009. december 07.

Úgy tűnik, a milliárdosok unják a trópusi szigeteket, Bill Gates az Adrián hajózott, Steven Spielberg Írországot fedezte fel, Oprah Winfrey pedig egy Földközi-tengeri útra fizette be alkalmazottjait az idén. A Forbes magazin alapján összegyűjtöttük, hol nyaraltak azok, akiknek a pénz nem számít.


Megtiltotta a nyaralást Putyin az orosz bankároknak

2009. július 01.

Vlagyimir Putyin orosz kormányfő kijelentette, hogy az oroszországi bankároknak válság idején le kell mondaniuk a nyaralásról. Úgy véli, az állami bankoknak minden erejüket össze kell szedniük, hogy elbírálják a beérkező hitelkérelmeket.


Nincs több luxus a kínai hivatalnokoknak sem

2009. március 06.

A gazdasági válságnak köszönhetően szinte mindenhol próbálnak visszafogni a költségekből. Nincs ez másképp Kínában sem, ahol a méregdrága kormányzati utazásokon is próbálnak spórolni, miután 14 hivatalnok lebukott egy hétcsillagos dubaji szállodában töltött nyaralásán.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5