Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 137 találat van a Deluxe.hu oldalon

Magyar golfozőnők esélyei

2009. szeptember 25.

A legnagyobb golfpiacnak számító Egyesült Államokban a férfi golfversenyek összdíjazása általában 5-6 millió dollár, a nőké azonban alig 1,5-2 millió. Cikkünkben arra adunk választ, hogy itthon milyen a női játékosok helyzete, mennyi időbe, pénzbe kerül profivá válni, és egyáltalán megéri-e.


Török börtönbe kerülhet a yorki hercegnő

2009. szeptember 17.

Török börtönben találhatja magát a yorki hercegnő, akit Törökországban gyermekek magánéleti jogainak súlyos megsértésével vádolnak, és valószínűleg kérni fogják kiadatását Nagy-Britanniától. Sarah Ferguson álruhában készített dokumentumfilmet egy törökországi árvaház lakóinak sanyarú sorsáról, ezzel törvényt sértett.


Harry herceg a levegőben ünnepelte, hogy milliomos lett

2009. szeptember 16.

A levegőben ünnepelte 25. születésnapját Harry herceg, aki ezentúl hozzáférhet öröksége egy részéhez. Pilótavizsgája részeként helikopteres gyakorlórepülést hajtott végre a légierőnél Birmingham közelében.


Kiállítják Viktória királynő hatalmas alsóneműjét

2009. szeptember 09.

Jókora méretű alsóneműjével egészül ki a Kensington-palota uralkodói ruhakollekciója. A 142 centiméter derékbőségű királyi alsóneműket 600 fontért (185 ezer forintért) vásárolták a nyár folyamán.


A magyar kormány pénzt követel a yorki hercegnőtől

2009. szeptember 06.

A leányának biztosított rendőrségi kíséret és a ferihegyi luxusváró költségeinek megtérítését kéri a yorki hercegnőtől a magyar kormány - írta a Mail on Sunday.


Olcsó albérletre cserélte a 775 szobás palotát a hercegnő

2009. augusztus 13.

Szerény albérletre cseréli a 775 szobás Buckingham Palotát Eugenie hercegnő. II. Erzsébet unokája a jövő hónapban kezdi meg tanulmányait a Newcastle Egyetemen, és ragaszkodott ahhoz, hogy barátaival lakjon együtt.


Jogász veszi el a svéd hercegnőt

2009. augusztus 12.

Férjhez megy barátjához Madeleine svéd hercegnő - jelentette be keddi közleményében a svéd királyi udvar. A hercegnő évek óta együtt él vőlegényével.


Szupergazdagokat raboltak ki Olaszországban

2009. augusztus 10.

Kiraboltak egy szaúdi hercegnőt és egy dúsgazdag marokkói vállalkozót az elmúlt napokban két különböző szardíniai szállodában; a betörők a hercegnő lakosztályából 11 millió euró (3 milliárd forint) értékű ékszerrel és értéktárggyal távoztak, míg a marokkóitól 40 millió forintnyi értéket tudtak elvinni. Egy portofinói luxushotelben egymillió eurónyi ékszertől szabadítottak meg egy német nagyvállalati vezetőt is.


Hercegnőt perelnek a milliárdos fiai

2009. augusztus 06.

Lionel Pincus milliárdos fiai pert indítottak apjuk élettársa, Firyal jordán hercegnő ellen, mert szerintük a nő hamisította azt az iratot, ami szerint anyjuknak kell tekinteniük őt. Kifogásolták azt is, hogy apjuk rossz állapota óta a hercegnő túl sokat költ a vagyonból, akár egymillió dollárt egy hónap alatt.


957 milliós gépet venne a királynő, hogy spóroljon

2009. július 09.

A brit királyi család úgy spórolna utazási költségein, hogy 3 millió font (957 millió forint) értékben repülőgépet vásárol. A járművet csak a királynő és a királyi család használhatja majd, a kormányfő és miniszterei nem. A terv visszhangja vegyes, pedig mint a gép típusával együtt nyilvánosságra hozták, most is sok megy el utazásra.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5