Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 137 találat van a Deluxe.hu oldalon

Saját pezsgőt dob piacra Mariah Carey

2010. január 28.

Mariah Carey bejelentette, hogy saját pezsgőmárkát dob a piacra Angel néven. Az énekesnő rozé pezsgője valószínűleg még idén a boltok polcaira kerül, de a piacra dobás pontos ideje még ismeretlen.


Több milliárdos idegenforgalmi bevételt hozó esküvő

2010. január 25.

Svédország esküvői lázban ég, júniusra már szinte nem is lehet szabad szállodaszobát találni. Viktória hercegnő esküvőjének tiszteletére indul a Love Festival 2010 elnevezésű rendezvénysorozat is.


Lindsay Lohan lesz a bécsi operabál sztárvendége

2010. január 22.

Az oldalán minden évben hírességgel megjelenő Richard Lugner mágnás idén Lindsay Lohant, a botrányairól ismert amerikai színésznőt viszi magával a bécsi operabálba.


Az év legvonzóbb nője

2010. január 20.

Emmanuelle Chriqui kanadai színésznőt választották az év legvonzóbb nőjének, aki állítólag annak is köszönheti első helyezését, hogy csak visszafogott képei jelentek meg a sztárokkal foglalkozó magazinokban.


Dobó Kata félmilliós ruhában megy moziba

2010. január 14.

Dobó Kata és partnere a D&G Cruise kollekciójából választottak maguknak ruhát a Halálkeringő című film premierjére. A két szett értéke a kiegészítőkkel együtt körülbelül egymillió forint.


Egységesítik a szállodai minősítéseket az EU-ban

2009. december 21.

Új, egységes kategóriába sorolják az Európai Unió több mint 17 ezer szállodáját, az ehhez szükséges egységes követelményrendszert a cseh, holland, német, magyar, osztrák, svájci és svéd szállodaszövetségek összefogásával megalakult Hotelstars Union alakítja ki - közölte a Magyar Szállodaszövetség az MTI-vel.


A legsikeresebb arab bombázók

2009. december 03.

Természetesen nem minden arab hölgy jár csadorban, az arab világ kevésbé konzervatív országaiból számos szép és sikeres nő lett világhírű. Szépségkirálynőket, színésznőket és modelleket mutatunk be az AskMen.com összeállítása alapján.


Női minőségellenőrök az Infinitinél

2009. november 26.

Nőket alkalmaz minőségellenőrzési részlegén az Infiniti, legalábbis az új M szedánt hölgyek fogják vizsgálni.


Egy panaszlevél miatt vett fel új ruhát a királynő

2009. november 23.

Új ruhát öltött II. Erzsébet brit királynő egyik legidősebb alattvalója tiszteletére, miután az agg hölgy megrótta őt születésnapi üdvözlőkártyáin látható egyhangú viselete miatt.


Lecsaptak a rendőrök a hercegnő menekülő exbarátjára

2009. szeptember 28.

Paolo Liuzzo, Beatrice hercegnő exbarátját ezúttal Ausztráliában tartóztatták le, miután összetört egy 11 milliós Audit. A férfinál, aki egy kaszinóból menekült ki nem fizetett számlája miatt, 2 gramm kokaint is találtak. Van, aki nem fogy ki a botrányokból.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5