Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 137 találat van a Deluxe.hu oldalon

Cheryl Cole a legjobban öltözött sztár

2010. április 06.

Cheryl Cole brit énekesnőt választotta a világ legjobban öltözött sztárjának a Glamour magazin.


Lánya magániskolai díjából akar egyiptomi hercegnő lenni

2010. március 31.

Nileen Namita lánya iskolára félretett pénzét költötte plasztikai műtétekre. A 60 millió forintba kerülő műtétek, amik miatt a 16 éves gyereknek el kellett hagynia a jó nevű magániskolát, egy különös és bizarr célt szolgálnak. Nileen Namita egyiptomi hercegnővé operáltatná magát.


Új gazdát keres a királynő luxusautója

2010. március 19.

Első pillantásra csak egy használt luxusautónak tűnik, de ez a Jaguar Daimler olyan különleges felszereltségeket kínál, mint a közvetlen rádiós összeköttetés a miniszterelnökkel. A kocsi ugyanis II. Erzsébet brit királynőé volt, de most új gazdát keres.


Hiába harcolt az örökösnő a kambodzsai árváért

2010. március 07.

A legfelsőbb bíróság is úgy találta, hogy a Johnson & Johnson örökösnője mégsem lehet kizárólagos nevelője a 7 éve Kambodzsából elszállított gyermeknek. A per véget ért, a fiú azonban továbbra is Elizabeth Johnson több millió dolláros manhattani lakásában lakik.


Klasszikus ajándékok nőnapra

2010. február 28.

A férfiaknak ki sem kell mozdulniuk a lakásból ahhoz, hogy nőnapra valami szép ajándékot vásároljanak, hiszen a webshopokban online rendelhetik meg a meglepetéseket. Most a klasszikusnak számító nőnapi ajándékokat vesszük sorra.


Extrém nőnapi ajándékok belevaló csajoknak

2010. február 26.

A nőnap ma már nemcsak a virágokról, a bonbonokról és a romantikus vacsorákról szól. Érdemes különleges meglepetésekkel elkápráztatni a hölgyeket, főleg ha kedvelik a száguldást, az extrém kalandokat, és egy étterem konyháján is feltalálják magukat. Quad, airsoft, barlangtúra és kite buggy tűzrőlpattant barátnőknek.


Bemondta az unalmast Erzsébet királyi Bentleyje

2010. február 25.

A rendőrségi kísérőautók egyikében tette meg citybeli túrájának egy részét a brit uralkodó, miután saját kocsija lerobbant.


A legjobb úti célok nőnapra

2010. február 25.

Nőnapon a bonbonnak és virágnak is nagy sikere van, de ha igazán le szeretnénk venni a lábukról a hölgyeket, különleges utazással, úti célokkal lepjük meg őket. Az utazási oldalak idén se feledkeztek meg a nőnapról, szép számmal találtunk kényeztető csomagokat.


Árverésen Viktória királynő selyemharisnyája

2010. február 25.

Kalapács alá kerül Viktória brit királynő kézzel varrott selyemharisnyája Edinburghban. A várakozások szerint legalább négyszáz fontot adnak majd a ruhadarabért, ami állítólag más színben tünteti fel előttünk az uralkodót.


Pékséget nyit a leendő hercegnő

2010. február 15.

Elit pékséget akar nyitni Vilmos herceg leendő felesége. Kate Middleton. Ez a válasz a királynőnek, aki korábban azért kritizálta, mert munkanélküli.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5