Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 137 találat van a Deluxe.hu oldalon

2010 legszexibb arab női

2010. július 20.

Szépek, gazdagok, sikeresek. Ezúttal azonban nem az egyesült államokbeli és brit sztárgyár üdvöskéit, hanem az arab világ feltörekvő szépségeit csodálhatjuk meg. Lássuk 2010 legszexibb arab nőit az Izismile.com alapján.


Veszélyben II. Erzsébet luxusélete

2010. július 06.

Egyre olcsóbb a brit monarchia, fenntartása tavaly már alig több mint 60 pennyjébe került minden egyes alattvalónak. A Daily Mail brit lap már arról beszél, hogy az udvarnak vödrökbe kell gyűjteni a mennyezetről lefolyó esővizet.


Államügy lett a L'Oréal örökösnőjének családi botránya

2010. július 01.

Franciaország legújabb médiaszenzációja páratlan adócsalási és államügy is. Liliane Bettencourt beszélgetéseiről saját komornyikja készített kompromittáló felvételeket, aminek eredményeképp most felmérik a L'Oréal örökösnőjének vagyonát. Több közéleti személy és politikus is kénytelen védekezni a felhozott vádakkal szemben.


Milliárdos örökösnők - fotókkal

2010. június 28.

Az örökösnőkről sokaknak Paris Hilton és Casey Johnson ugorhat be, hiszen a botrány mindig jobban aktiválja a sajtót, mint az örökség biztos kezű irányítása. Következzen tíz üzletasszony, akiknek a vezetékneve már most ismerősen cseng, keresztneve pedig valószínűleg hamarosan legalább ilyen ismert lesz.


Királyi ágyat kapott nászajándékba Viktória hercegnő

2010. június 21.

Kimondta a boldogító igent szombaton a svéd koronahercegnő, Viktória és hitvese, egykori fitneszedzője, Daniel Wresling, immár Västergötland hercege. A Hästens egyedi királyi ágyat ad nászajándékba a párnak, ami Magyarországon is kipróbálható.


Biztonsági öv nélkül autózott az angol királynő

2010. június 16.

Nem mutatott jó példát alattvalóinak II. Erzsébet, biztonsági öv nélkül vezetett.


Elmarad a hercegnő esküvője

2010. április 23.

Egy esküvőre biztosan számíthatnak idén a svédek, a trónörökös Viktória húgának, Madeleine-nek a frigyéről azonban lehet, hogy le kell mondaniuk. Egyre valószínűbb ugyanis, hogy a fiatalabb hercegnő vőlegénye félrelépett, és a pár már külön is vált.


Sikeres nők a borszakmában

2010. április 15.

Egy nemzetközi felmérés szerint a borkedvelő nők elsősorban kulturális értéknek tekintik a szőlőből készült nedűt, és legszívesebben társaságban fogyasztják. De nemcsak a borfogyasztók körében növekszik drasztikusan a nők aránya, hanem a borszakma képviselői között is.


Egykori aktmodell a növekvő számú milliomosnők között

2010. április 12.

Nagy-Britanniában egyre kevésbé egyértelmű, a váláskor melyik fél fizet a másiknak, ugyanis egy brit felmérés szerint a női multimilliomosok száma egyre nő az országban. Egyesek közülük futballcsapatokkal kereskednek, mások az aktmodellkedést cserélték metszőollóra.


Koporsóját megrendelte, lemondani nem akar a dán királynő

2010. április 10.

Egy héttel hetvenedik születésnapja előtt II. Margit dán uralkodó bejelentette, hogy nem fogja olyan hamar átadni a trónt legidősebb fiának, Frederiknek.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5