Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 137 találat van a Deluxe.hu oldalon

A világ legmenőbb milliárdosa

2011. január 19.

Nem kimondottan mérhető kategória, de megpróbálkozunk az indoklással is. Paul Allen ugyanis sokak szerint a világ legmenőbb milliárdosa, és nemcsak azért, mert Bonóval gitározik vagy üveggitárt tör.


Madonna vehette meg a botrányos hercegnő párducát

2010. december 01.

Magas áron, 4,5 millió fontért (1,5 milliárd forintnak megfelelő összegért) kelt el a VIII. Eduárd királlyal viszonyt kezdő Wallis Simpson gyémántból és onyxból készült, párduc alakú Cartier-karkötője egy londoni aukción.


A leendő hercegnő átlátszó ruhája

2010. november 24.

A ruha, amiben Kate Middleton elcsábította Vilmos herceget, egyelőre nem eladó, de szakértők szerint 100 ezer fontot, több mint 32 millió forintot érhet az átlátszó, eredetileg 10 ezer forintos ruhadarab.


Szétzúzta BMW-jét a hercegnő

2010. október 14.

Két busz közé szorult, és széttört a hercegnő autója a héten, a sokk ellenére másnap már taxit hívott Beatrice, II. Erzsébet unokája.


Silvio Berlusconi bombázó barátnői - fotókkal

2010. szeptember 30.

Silvio Berlusconi Olaszország miniszterelnöke nemcsak vagyonáról és befolyásáról híres, de a legtekintélyesebb barátnőhálózat fenntartásának címére is könnyen pályázhat. Lássuk, kiket szédített el az évek során.


Óriási harc folyt a Magyarország Borkirálynője címért

2010. szeptember 01.

Nem volt könnyű helyzetben a zsűri a 2010-es, III. Országos Borkirálynő Választás döntőjében, hiszen a kapott pontszámok alapján szinte végig fej-fej mellett haladt a mezőny. Végül Pfiffer Katalin lett Magyarország Borkirálynője és a Magyar Bor Arca egy éven át.


Többet csalják a jól kereső feleségeket

2010. augusztus 18.

Csapodárabbak azok a férjek, akik kevesebb pénzt keresnek feleségüknél, mi több, anyagilag még függnek is tőlük.


Hercegnő a csőd szélén

2010. augusztus 09.

Sarah Ferguson yorki hercegnő vasárnap közölte, mindent megtesz annak érdekében, hogy elkerülje a csődeljárást az üzleti érdekeltségeiben felhalmozott adósságai terén.


Modellt állt a hercegnő

2010. július 30.

Zara Philips egy 12. századi kastélyban állt modellt a Musto márkának. Nem estélyiket vagy ékszereket, egyszerű szabadidős ruházatot reklámoz a hercegnő, aki szerint ez a stílus jobban is illik hozzá.


Több mint 300 millióba került a királynő nyaralása

2010. július 29.

Úgy tűnik, II. Erzsébet nem veszi túl komolyan az utazási költségekre előirányzott keret idei radikális lecsökkentését. Egy tíznapos, Skócia partjainál töltött vakáción az uralkodó biztonsága állítólag nagyjából egymillió fontba, 338 millió forintba került az alattvalóknak.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5