Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 137 találat van a Deluxe.hu oldalon

Harmadszor ment férjhez a 85 éves spanyol hercegnő

2011. október 05.

Nyolcvanöt évesen ment férjhez szerdán Alba hercegnő, az egyik legrégebbi spanyol nemesi család sarja; hitvese egy 25 évvel fiatalabb köztisztviselő.


A fiatal nők jobban keresnek a férfiaknál

2011. október 04.

Több pénzt keresnek manapság a húszas éveikben járó fiatal brit nők mint a velük egykorú férfiak - mutatott rá egy tanulmány.


Rekordszinten a leggazdagabb kínai nők vagyona

2011. szeptember 29.

Egy év alatt 13 százalékkal növelték vagyonukat a leggazdagabb kínai nők, akik milliárdjaikkal lassan már utolérik amerikai társaikat is.


Magyarul beszélő sztár a legjobban fizetett tévészínésznők között

2011. szeptember 29.

A Forbes elkészítette a legjobban fizetett tévés színésznők listáját. 2010 májusa és 2011 májusa között Eva Longoria és Tina Fey kereste a legtöbb pénzt, de a magyar származású Mariska Hargitay is dobogóra került.


Diana hercegnő legendás éjkék ruhájának története

2011. szeptember 19.

Bejárta nyáron a világot a hír, amely szerint rekordösszegnek számító 510 ezer fontért (169 millió forint) kelt el egy floridai árverésen Diana hercegnő híres éjkék nagyestélyije. A minap napvilágot látott információk szerint azonban a selyembársony toalettet nem, hogy nem adták el, de még a tulajdonjogáról is heves viták folynak.


Még lehet jelentkezni II. Erzsébet főkertészének

2011. szeptember 01.

Kertészt keres II. Erzsébet brit királynő a skóciai Balmoral-kastély háza tájának rendben tartásához, de nem felséges fizetésért: mindössze évi 15 ezer fontot (havi 370 ezer forint) ajánl bérként.


Szétosztotta vagyonát egy esküvőért a 85 éves hercegnő

2011. augusztus 11.

Szerelemből házasodik újra a mesésen gazdag spanyol Alba hercegnő. A 85 esztendős Cayetana Fitz-James Stuart választottja egy 25 évvel fiatalabb köztisztviselő.


110 ezerért hozták ki a salátát a hercegnőnek

2011. július 20.

A téma újra az angol királyi család, de szerencsére már nem Vilmos herceg esküvője van terítéken. Ezúttal Camilla Parker étrendje van a középpontban, a hercegnő a világ egyik legdrágábbnak mondott salátáját fogyasztotta el.


Angelina Jolie és Sarah Jessica Parker lettek a csúcskeresők

2011. július 06.

Angelina Jolie és Sarah Jessica Parker vezeti a legjobban kereső hollywoodi színésznők listáját, mindkét filmcsillag 30 millió dollárral növelte bankszámláját 2010 és 2011 májusa között.


Elveszik a pénzt királynőjüktől a britek

2011. július 05.

A csillogó királyi esküvő ellenére is egyre kevesebbet költenek II. Erzsébet királynőre és a monarchia intézményére a britek az udvar hétfőn ismertetett éves jelentése szerint.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5