Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 137 találat van a Deluxe.hu oldalon

Közösségi portálon találtak rá az elveszett örökösnőre

2008. július 12.

Közel 70 év elteltével egy közösségi portálon találtak rá egy ír falucska örökösnőjére. Az Ausztráliában élő Xenia Lewis-re féltestvére bukkant rá a Friends Reunited oldalán, és tájékoztatta arról, hogy ő a McClintock-birtok rég elveszett örökösnője.


A világ legjobb dizájner outlet üzletei

2008. július 09.

Úgy tűnik, a magas benzinár és az egyre több helyen tapasztalható gazdasági válság nem csökkenti az emberek luxuséhségét, legalábbis ha a divatról beszélünk - derül ki a Forbes egyik cikkéből. Az amerikai magazin szerint virágzik az outlet-piac, egyre többet költenek az emberek, ám sokszor a minőség fordított arányban van a mérsékelt árral.


Pazarlással vádolják az angol királynőt

2008. július 04.

Támadások kereszttüzébe került az angol királynő, miután kiderült, hogy magánrepülő vásárlásán töri a fejét.


Munkanélküli Vilmos herceg leendő felesége

2008. június 06.

II. Erzsébet királynő azt akarja, hogy unokája, Vilmos herceg leendő felesége, Kate Middleton egész napos állást keressen, mielőtt a fiatalok összeházasodnak. Véleménye szerint az uralkodócsalád tagjainak is dolgozniuk kell.


Eladólány lett a hercegnőből

2008. május 11.

Eladólányként dolgozik II. Erzsébet egyik lányunokája. Beatrice hercegnő napi nyolcórás munkát vállalt ingyen az egyik közismert áruházláncban, a Selfridges-ben.


Hogyan születik a legjobb kávé?

2008. április 10.

A világ kávétermelésének csak mintegy 10 százaléka igazán jó minőségű kávé. Ebben a kategóriában nincs túltermelés, sőt, a forgalmazóknak mindent meg kell tenni, hogy a farmerek ne a mennyiségre hajtsanak. Megkérdeztük, hogyan érik el ezt, képregényes oktatás, helyszíni kóstolás egyaránt szerepel a tökéletes kávé-alapanyagért felelős ember programjában.


Ütni tanuló nők

2008. április 01.

Magyar Golfozó Nők Önképző Köre néven indult el egy új kezdeményezés a női golfélet fellendítésére. A március 31-én megtartott első gyűlésen résztvevő csapatban mi is ott voltunk, amelynek eredményeként elsajátítottuk az alapokat, és egy éktelen izomlázat is beszereztünk.


Fiatal férfiakat közvetítenek ki milliomosnőknek

2008. január 31.

Villámrandit szervez érett, dúsgazdag hölgyek és fiatal férfiak számára egy amerikai magánvállalkozó New Yorkban, a célja húsz pár összehozása.


Rolexet reklámoz a hercegnő

2008. január 29.

Modellnek állt II. Erzsébet királynő egyik unokája. A lovaglóbajnok Zara Phillips 100 ezer fontot és három órát kap, amiért a Rolex márkanevet erősíti.


Pincérnőnek állt a milliomos

2007. november 08.

Egy kocsmában vállalt munkát egy multimilliomos brit üzletasszony. A havonta átlagosan több tízezer fontot költő Gill Fielding egy műsor kedvéért bújt vissza régi bőrébe, és pincérkedik óránként 5 fontért.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5