Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 137 találat van a Deluxe.hu oldalon

A legértékesebb hollywoodi tinisztárok

2009. március 16.

A Forbes megjelentette a legértékesebb fiatal filmcsillagok listáját. A sorrend a magazin új felmérésén alapul, amelyben 1400 hollywoodi híresség teljesítményét értékelték. Komoly vizsgálat előzte meg a lista összeállítását, 157 filmiparban dolgozó ember véleményét kérték ki.


Gyémánttal díszített állami hintót kapott II. Erzsébet

2009. március 10.

Új, állami hintót kapott az angolok királynője. Az uralkodói jármű három tonnát nyom, több mint 240 millió forintért készült, 24 gyémánttal és 130 zafírral díszítették.


Testes ajándékok nőnapra

2009. március 06.

Sokan úgy vélik, a bor férfias ital, pedig a tapasztalat azt mutatja, a gyengébbnek tartott nem is kedveli a szőlő préselt-erjesztett levét. Mi történik akkor, ha a hóvirág mellé - a szokásos bonbon helyett - egy üveg borral szeretnénk meglepni kedvesünket? Milyet válasszunk? Ehhez nyújtunk segítséget az alábbiakban.


Kifosztották a modellkedő hercegnőt

2009. március 01.

Nincs szerencséjük mostanában II. Erzsébet lányunokáinak, legalábbis vagyontárgyaik megőrzését illetően. Ez év elején ismeretlenek ellopták Beatrice hercegnő BMW-jét egy londoni üzlet elől, most pedig a Rolex egyik korábbi modelljének, Zara Phillips-nek az autóját törték fel. A járművet nem, de az arisztokratalány benne lévő, ékszerekkel és pénzzel megtömött táskáját elvitték.


A tíz legtutibb bor nők elcsábításához

2008. október 06.

Az ilyen címektől bizonyára sokunknak kinyílik a bicska a zsebében. Valóban létezne hímbor, nőbor? Túlságosan nagy általánosításnak tűnik a nemek dualizmusát lefordítani a bor nyelvére. Mégis, a borleírásokban feltűnően gyakori a gyengébb nemre történő utalás. Egy próbát megér, hogy kiderítsük, hogy is állunk ezzel a kérdéssel, ezért leültünk, és megkóstoltunk vagy két tucat bort. Az alábbiak álltak a női ízléshez közelebb. Íme, tíz olyan palack, amivel biztos sikerre számíthatunk a hölgyek körében.


Luxusrepülőt tervez a 82 éves királynő

2008. október 02.

Mint arról korábban hírt adtunk, magánrepülőt készül venni II. Erzsébet királynő saját maga és családja számára. Nagy-Britannia uralkodónője állítólag 7 millió fontot szán a 13 személyes luxusjetre, és már négy céget is megbízott a jövendőbeli királyi repülőgép belső dizájntervei elkészítésével, amelynek kialakításában komoly szerepet kíván vállalni.


17 milliárdot zuhant a Buckingham-palota értéke

2008. szeptember 04.

Még az angol királynő is kénytelen szembenézni az egész világot sújtó ingatlanpiaci válsággal: a Buckingham-palota értéke egy év alatt közel 17 milliárd forintot esett.


1,3 milliót ért a királynő bugyija

2008. augusztus 01.

Nagy-Britannia fénykorának, a viktoriánus korszaknak nem akármilyen emlékét árverezték el szerdán: magának Viktória királynőnek az egyik bugyiját.


A börtönben is jól keres a hercegnő gyilkos asszisztense

2008. július 31.

600 ezer fontot keresett 2001-es bebörtönzése óta ingatlanjaival a yorki hercegnő, Sarah Ferguson asszisztense. Jane Andrews-t azért ítélték életfogytiglanra, mert féltékenységében krikettütővel megölte milliomos párját, Tom Cressmant.


Havi 1,3 millióért sem talál dadát a sztárpár

2008. július 15.

Három hónap alatt két bébiszitter mondott fel Jennifer Lopeznek és férjének, Marc Anthony-nak. A házaspár hiába fizetne havi 9 ezer dollárt, egyelőre egy dadát sem találtak, aki egyedül vállalná az ikerpár állandó felügyeletét.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5