Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 137 találat van a Deluxe.hu oldalon

A szépülés kockázata

2009. július 06.

Egy plasztikai műtét vagy beavatkozás sikeressége és tartóssága a felhasznált anyagok minőségétől is függ, ezek között pedig igen nagy különbségek is lehetnek. Az Európai Unióban csak szigorú minőségellenőrzésen átesett termékeket lehet forgalmazni, a világ más részein történt elrontott műtétekről azonban számos rémhír látott már napvilágot. Utánajártunk, milyen veszélyekkel járhat, ha nem a megfelelő helyen fekszünk kés alá, és mi a teendőnk, ha hibázott a plasztikai sebész.


Arany Wii-t kapott II. Erzsébet

2009. június 10.

Különleges ajándékot, egy arannyal bevont Nintendo Wii konzolt küldött a napokban a brit királynőnek a THQ nevezetű cég, miután megtudták, hogy II. Erzsébet nagy rajongója a videojátékoknak.


A szépségversenyek ára

2009. május 21.

A szépségkirálynőt választani mindenkinek megéri, a résztvevőknek és a rendezőknek is. Előbbinek akár azonnal ölébe hullhat a szerencse a jövedelmező szerződéseknek, felkéréseknek köszönhetően, ám a szervező sem panaszkodhat. Igaz, nála inkább évek múlva térül meg a befektetés.


A legígéretesebb örököslányok listája

2009. április 28.

Egy cégbirodalom megalapítójának gyermekei már fiatalon fontos döntés előtt állnak: elölről kezdenek egy saját üzletet, vagy továbbviszik a szüleik által felépített vállalatot. A fiatal örökösnők sokszor kezdenek más területen dolgozni, de végül a hagyomány mellett döntenek.


Kastélyt kap a kormánytól a hercegnő és az edző

2009. április 24.

Viktória svéd trónörökösnő és jegyese, Daniel Westling a jövő évi esküvő után saját kastélyba költözhet. A Stockholmtól északra fekvő Haga kastélyt a svéd kormány bocsátja a pár rendelkezésére.


Harry Potter barátnője reklámozná a Burberry-t

2009. április 24.

A több mint 10 millió fontos vagyonnal rendelkező, 19 éves Emma Watsont kérte fel a Burberry londoni reklámcsapata, hogy népszerűsítse a luxusmárka 2009-2010-es őszi kollekcióját.


Szexszimbólumok a golfpályán

2009. április 07.

A női golf elismertsége és népszerűsége egészen a közelmúltig jócskán elmaradt más közkedvelt sportoktól. Az alábbiakban a sportág egyre nagyobb figyelmet kapó, csinos játékosnőit mutatjuk be.


Zoknit lopnak az orosz milliomosok külföldi bejárónői

2009. április 03.

Egyre kevésbé tudnak megbízni háztartási alkalmazottaikban az orosz gazdagok, ugyanis tömegesen kapják el őket lopás közben. Az enyves kezű alkalmazottak mindent elvisznek, legyen az sampon, táska vagy zokni.


Kétmillió forint egy nászéjszakáért

2009. március 31.

Minden bizonnyal az igazi, lángoló szerelem parancsolta oltárhoz Moszkvában a 19 éves, modellkedő Polina Nagradovát, aki a 49 éves népszerű showmant, Dmitrij Gyibrovot választotta élete párjául. Az immár negyedik alkalommal nősülő férfi kétmillió forintnak megfelelő összeget fizetett a nászéjszakáért egy luxushotelben.


Rangon aluli házasságot köt a trónörökösnő

2009. március 24.

Viktória svéd trónörökösnő június 19-én lép házasságra Daniel Westlinggel, jelentette be hétfőn a svéd királyi ház. A királyi család nem örül a rangon aluli házasságnak.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5