Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 698 találat van a Deluxe.hu oldalon

Haiti közelébe költözött a jótékony milliomos

2010. január 30.

Egy egyesült államokbeli milliomost annyira megrendítettek a Haiti földrengés áldozatairól szóló hírek, hogy átmenetileg a katasztrófa sújtotta övezetbe költözött. Sátorban lakik, és személyesen felügyeli a segélyek elosztását.


Milliókat örököl egy férfi, ha elválik

2010. január 22.

Komoly patthelyzetbe került egy izraeli férfi. Csak akkor örökölheti nagymamája sékelmillióit, ha lemond a feleségéről. Az ara ugyanis annak idején nem volt szimpatikus az öreg hölgynek.


A kosárlabda leggazdagabb mecénásai

2010. január 17.

Első osztályú kosárlabdacsapat tulajdonosának lenni nem feltétlenül a legnagyobb üzlet a válság idején, még az Egyesült Államokban sem, a presztízs miatt mégis sok milliomos szponzorál csapatokat. Következzen egy összeállítás a Forbes magazin alapján az NBA leggazdagabb csapattulajdonosairól.


Milliárdosok és szegények környéke

2009. december 15.

Minden nagyvárosban jelen vannak a társadalmi különbségek, de nem mindenhol ugyanakkora az űr a legszegényebb és leggazdagabb réteg között. Az USA régióit is megvizsgálták ebből a szempontból, és kiderült, Bridgeport-Stamford-Norwalkban legnagyobb a jövedelemkülönbség. 3,2 és 154 millió forintnyi kereset egy helyen.


Hiába a vagyon, nem válhat valóra a milliomos álma

2009. december 05.

Hiába rendelkezik rengeteg pénzzel és magánszigettel, nem valósulhat meg Edward Iliffe brit milliomos álma. A hatóságok nem adtak engedélyt arra, hogy álomszigetén háromszintes luxusvillát építsen.


Hét hónapig nem keresték az eltűnt lottómilliomost

2009. november 27.

A 43 éves Abraham Shakespeare-t, aki 31 millió dollárt nyert a lottón 2006-ban, hét hónapja senki sem látta. Mégis csak most jelentették az eltűnését, és még csak nem is a közvetlen családtagjai.


Milliomossá tehet az iPhone

2009. november 23.

Az AppStore mára az egyik leggyorsabb ütemben növekedő üzletté nőtte ki magát. A kezdeti óriási sikerek, a semmiből előbukkanó fiatal programozók gyorsan megszerzett milliói arra ösztönöznek sokakat, hogy kizárólag az iPhone-ra készítsenek alkalmazásokat. De vajon mekkora esélye van a most induló magányos programozóknak a milliomossá váláshoz?


Évente ötmilliárdot költött a csődbe jutott színész

2009. november 18.

Nicolas Cage-et beperelte korábbi pénzügyi menedzsere, aki azt állítja, nem az ő tanácsai, hanem a színész túlköltekezése vezetett anyagi gondjaihoz. Samuel J. Levin azután fordult maga is bírósághoz, hogy az amerikai sztár egy hónapja pert indított ellene csalás vádjával, azt állítva, menedzsere pénzügyi romlásba döntötte.


A legjobban kereső amerikai tévés

2009. november 12.

Simon Cowell, az American Idol csípős nyelvű zsűritagja és az America's Got Talent népszerű tehetségkutató műsor alkotója keres a legjobban a főműsoridőben képernyőre kerülő tévések közül: egy év alatt 75 millió dollárt (13,4 milliárd forintot) söpört be a Forbes toplistája szerint.


Megússza a halálbüntetést a milliomos özvegye

2009. november 08.

Élete végéig börtönben marad az az egyesült királyságbeli asszony, aki különös kegyetlenséggel megölte dúsgazdag, idős férjét, miután az el akart válni tőle. A per Gambiában zajlott, a nőt halálra is ítélhették volna.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5