Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 698 találat van a Deluxe.hu oldalon

50 ezer nő küzdött a kínai milliomosért

2010. július 05.

Akinek a bankszámláján 73 millió dollár van, megteheti, hogy válogat a kegyeire áhítozó nők közül. Nemrég ötvenezer nő küzdött Kínában, hogy találkozhasson egy milliomossal.


Dollármilliomos csivava - fotóval

2010. június 22.

Több millió dolláros vagyonának tetemes részét kedvenc csivava kutyájára és személyzetére hagyta fia helyett egy nő az Egyesült Államokban.


Szlovákiában nőtt a legjobban a dollármilliomosok száma

2010. június 14.

Szlovákia a harmadik helyen áll azoknak az országoknak a sorában, ahol dollárban kifejezve egy év alatt a legnagyobb mértékben megszaporodtak a dollárban számolt milliomosok. Európában itt nőtt a legjobban a számuk.


Tizennyolc milliomos egy új kormányban?

2010. május 25.

Nem szűkölködnek David Cameron brit kormányfő kabinetjének tagjai: a konzervatív-liberális koalícióban helyet foglaló 23 politikusból 18 rendelkezik milliós vagyonnal.


Feladta magát a gyilkos milliomos

2010. április 13.

Peter Dabish, akit már hetek óta keresett a rendőrség egy 23 éves nő meggyilkolásáért, nemrég feladta magát a rendőrségen. A férfi kedvelt szórakozása volt az áldozat családját felhívni, és obszcén szavakat üvöltözni a telefonba.


A bolygóról is kitiltanák a kötekedő milliomost

2010. április 11.

A 60 éves brit ingatlanfejlesztőt, Patricia Bailey-t antiszociális magatartásért ítélték el. A milliomos asszony, akinek kedvelt szórakozása volt a szomszédok ablakán bekiabálni különféle szidalmakat, most ellenkeresetet nyújtott be, mert szerinte ő volt az áldozat.


Két perccel a zárás előtt lett milliomos

2010. április 06.

Az 59 éves brit férfi elfelejtette megjátszani a lottón azokat a számokat, amikkel 15 éve játszik. Két perccel a zárás előtt ért a lottózóba, és véletlen számokkal játszott. 3 millió fontot, vagyis 895 millió forintot nyert.


Rejtőzködő gazdagok a 875 ezer milliomos országában

2010. április 05.

A Hurun Research Institute legfrissebb kutatásából kiderült, hogy Kínában 875 ezer embernek van 10 millió jüannál nagyobb vagyona 2010-ben, ami dollárban és euróban számolva is milliomost jelent. Csak Pekingben 150 ezer milliomossal találkozhatunk, de még több lehet a rejtőzködő gazdag az országban.


18 millió forintra pereli a milliomos az escortlányt

2010. március 30.

Robert Brot egyesült államokbeli ingatlanmágnás beperelte azt a prostituáltat, akit korábban ő akart megmenteni a munkája okozta erkölcsi szakadéktól. 60 ezer fontot, vagyis közel 18 millió forintot kell szerinte fizetnie a nőnek, amiért nem hagyta magát megmenteni.


Vagyona 98 százalékát elajándékozza a multimilliomos

2010. március 26.

Albert Gubay néhány évtizeddel ezelőtt kölcsönkért száz fontot, és belefogott a vállalkozásába. Megfogadta, ha gazdag ember lesz, vagyona egy részét elajándékozza, így ő fog segíteni másokon. Félmilliárd fontosra becsült vagyonát ma már egy alapítvány kezeli, szinte minden fillér jótékony célra megy.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5