Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 698 találat van a Deluxe.hu oldalon

Elajándékozta luxusvilláját, hogy boldognak érezze magát

2010. augusztus 18.

Megvált mesés vagyonától egy osztrák milliomos, hogy újra boldognak érezze magát és, hogy másokon segítsen.


Ezer milliárd dolláros rejtett jövedelem

2010. augusztus 12.

Több mint ezer milliárd dollárra tehető Kínában a be nem vallott jövedelem, ennek 80 százaléka a leggazdagabb családok birtokában van - idézte csütörtökön a Bloomberg a Credit Suisse számára készített felmérést.


Hogyan legyünk milliomosok?

2010. augusztus 11.

Richard Branson, a Virgin cégcsoport tulajdonosa valószínűleg tud valamit az életről és a meggazdagodásról. A milliárdos nem végezte el az iskolát, 4 milliárd dolláros vagyonra tett szert, és többek között az űrturizmusban utazik. Az Askmen.com-nak elmondta, mi a titok.


Állampolgárságot kapnak a befektetők

2010. augusztus 11.

Montenegró állampolgárságot ajánl azoknak a gazdag külföldi üzletembereknek, akik legalább félmillió eurót befektetnek az ország gazdaságába.


667 ezer milliomos él egyetlen városban

2010. augusztus 10.

New York lett az Egyesült Államok leggazdagabb városa a legújabb felmérés szerint. Összesen 667 ezer olyan ember él a városban, akinek egymillió dollár (211 millió forint) vagy e fölötti vagyona van.


Az első Kindle-milliomos

2010. július 29.

Stieg Larsson az első író, akinek Kindle-olvasóra digitalizált e-könyvei több mint egymillió példányban keltek el az Amazon Kindle-boltjában.


Az Oracle vezére az évtized legjobban fizetett cégvezetője

2010. július 28.

Közel 2 milliárd dollárral a szoftvergyártó Oracle alapító-vezérigazgatója, Larry Ellison az 21. század első évtizedének legjobban fizetett cégvezetője a tőzsdén jegyzett amerikai vállalatok körében. A The Wall Street Journal (WSJ) listájára a világgazdasági válság elmélyüléséhez vezető Lehman Brothers-csőd főszereplője is felkerült majdnem félmilliárd dolláros fizetéssel.


Négymillió dollárt örökölt úrnőjétől egy háztartási alkalmazott

2010. július 22.

Több millió dollárt örökölt gazdag úrnőjétől egy háztartási alkalmazott húsz évig tartó hűséges szolgálatáért - írta szerdán egy szingapúri napilap.


Ingyen netet akar mindenkinek a brit multimilliomos

2010. július 20.

Martha Lane Fox, a Lastminute.com társalapítója is megjelent a brit kormányfő új technológiai programjának bemutatóján, és kijelentette, hatmillió 65 éven felüli és négymillió legalacsonyabb fizetési kategóriába tartozó brit kaphatna ingyenes internetelérést.


Milliomosokból álló cseh kormány

2010. július 14.

Sosem volt még annyi gazdag ember, annyi milliomos a cseh kormányban, mint a most hivatalba lépett, Petr Necas vezette új koalíciós kabinetben.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5