Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 698 találat van a Deluxe.hu oldalon

Lelőtték a milliomos fiatal feleségét

2010. november 15.

Dél-Afrikában keresett fel egy Jamie Oliver által ajánlott éttermet a milliomos üzletember Shrien Dewani és felesége, Anni Dewani. Útközben a taxit elrabolták, és a nőt megölték.


Eladományozta milliárdos lottónyereményét egy házaspár

2010. november 05.

Eladományozta 2 milliárd forintnyi lottónyereményét egy kanadai házaspár.


Vadászgépek tették tönkre a milliomos házát

2010. október 15.

Egy brit milliomos keresetet nyújtott be a Védelmi Minisztérium ellen, mert a légierő gyakorlatozó vadászgépei tönkretették házát.


Bauxitmilliomosok itthon és külföldön

2010. október 12.

Mivel a gyártási eljárások során egyre több alumíniumot használnak fel, a földből kinyert bauxit értéke is egyre fontosabb. Van, aki ennek köszönhetően gazdagodott meg, és a trendek afelé mutatnak, hogy az az ország tud a legtöbbet profitálni a vörös kőzetből, amelyik az energia előállítási költségeit képes leszorítani.


Milliomos lehet a kismama egy egyszerű ötlet miatt

2010. október 08.

Cara Sayer egy olyan egyszerű problémát vett észre, amit eddig egy gyártó sem. Miután levédette a találmányt, elindult a milliomossá válás útján a babakocsi-árnyékolónak köszönhetően.


Hosszú a szlovák multimilliomosok újabb listája

2010. október 08.

Csehországban és Szlovákiában legalább 5 ember vagyona lépi túl az egymilliárd dollárt, 47 fő vagyona pedig túllépi a 200 millió eurót - derül ki a cseh Motejlek.com fizetős hírportál összesítéséből, amely a két ország 300 leggazdagabb emberét vette górcső alá.


Saját termékével zuhant a szakadékba a milliomos

2010. szeptember 27.

Jimi Heselden milliomos, aki többek között a Segway Inc. tulajdonosa is, vasárnap egy szakadékba zuhant a kétkerekű high-tech járműjével. A 62 éves üzletember életét veszítette a balesetben.


A kínai milliomosok is elajándékozhatják vagyonuk felét

2010. szeptember 16.

Már több mint száz üzletembertársát győzte meg egy kínai milliárdos, hogy csatlakozzanak az amerikai gazdagok Warren Buffett és Bill Gates által életre hívott jótékonysági klubjához.


Mivel keresnek milliókat a hip-hop sztárjai?

2010. augusztus 19.

A jól kereső rapperek közös stratégiája a változatosság: a zenei élet mellett a szórakoztatóiparban, a vendéglátó iparban és a divatbizniszben is vannak érdekeltségeik.


Brazília leggazdagabb embere csapott le az elnök öltönyére

2010. augusztus 19.

Eike Batista multimilliomos csapott le egy árverésen Luiz Inácio Lula da Silva brazil elnöknek a beiktatásakor viselt öltönyére: a dél-amerikai ország legvagyonosabb embere félmillió reált (közel 62 millió forintot) fizetett a ruhadarabért.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5