Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 698 találat van a Deluxe.hu oldalon

Mostohaanyjukat perlik a milliomos gyerekei

2008. október 20.

Két évvel a brit ingatlanmágnás, John Watson halála után örökösei megtámadták a végrendeletet, amely értelmében semmit sem kaptak a mesés örökségből. A bíróságon azt állították, hogy apjuk nem volt beszámítható, amikor második feleségére hagyta vagyonát.


Filmszerepeket vásárolnak az orosz milliomosok

2008. október 20.

Filmszerepekkel ajándékozzák meg magukat és barátnőjüket az orosz milliomosok. Az üzletemberek több millió dollárt is képesek befektetni egy filmbe, hogy ők döntsék el, kik legyenek a szereplők.


Megafizetést kap a tehetségkutató zsűrije

2008. október 18.

Napvilágra került, mennyit keresnek a hat éve futó American Idol zsűritagjai. A titkot a tehetségkutató műsor korábbi vezető producere, Nigel Lythgoe fecsegte ki, szerinte a tengerentúlon hatalmas sikernek örvendő zenei verseny egyik ítésze, Simon Cowell 36 millió dollárt kap egy évadra, míg kolléganője, Paula Abdul "csupán" 5-8 millió közötti összeget.


Leszúrták egy ír milliomos fiát

2008. október 14.

Súlyos, életveszélyes sérülésekkel szállították kórházba egy ír milliomos fiát. Kristian Shortt-re Letterkenny-ben találtak rá, a rendőrség egyelőre keresi az elkövetőt, aki körülbelül 30-szor szúrta meg a 27 éves férfit.


Alkalmazottaik az interneten árulták Beckhamék ruháit

2008. október 14.

Lopott, a Beckham-házaspár által viselt ruhadarabokat hirdettek az eBay internetes aukciós portálon. A rendőrség a pár kastélyának gondnokait gyanúsítja a mezek és az alkalmi öltözékek eltulajdonításával.


Tízmilliárdokat veszíthet a fiatal drogos modell

2008. október 13.

Pár hónapja még Kate Moss háttérbe szorítójaként emlegették, ma pedig már azt rebesgetik, kitagadja 800 millió dolláros vagyonnal rendelkező nagyapja azt a modellt, aki az Agent Provocateur luxusfehérneműket forgalmazó cég arca. Alice Dellal azzal vívta ki az idős ingatlanmágnás haragját, hogy drogozáson kapták.


Tiger Woods újabb golfparadicsomot nyit

2008. október 13.

Tiger Woods hivatalosan is bejelentette, hogy golfparadicsomot épít a mexikói Ensenada közelében. A Punta Brava nevű beruházás, amely a golfsztár harmadik nagyszabású projektje, előreláthatólag 2010-ben nyílik meg.


Meghalt az ártatlanul elítélt milliomos

2008. október 10.

Motorbalesetben vesztette életét egy kaliforniai milliomos, aki korábban 20 évet ült börtönben ártatlanul. A zűrös előéletű férfi első dollármillióját a kártérítési perben szerezte.


Megölte családját, majd öngyilkos lett a milliomos

2008. október 10.

Egy súlyos anyagi válságba került pénzügyi szakember Los Angelesben megölte családjának öt tagját, majd végzett magával. A vérengzést a pénzügyi válság miatt megromlott reménytelen anyagi helyzetével magyarázta a rendőrségnek hátrahagyott levélben.


2008-as karácsonyi ajánlatok előrelátóknak

2008. október 09.

Úgy látszik, az Egyesült Államokban még mindig hamarabb kezdődik a karácsonyi őrület, mint nálunk. Az egyik első fecske Neiman Marcus ajándéklistája, mely kizárólag a kimeríthetetlen bankkártyával rendelkező vásárlóknak szól. A legdrágább tétel kerek tízmillió dollár, igaz, akár még bevételeket is hozhat.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5