Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 698 találat van a Deluxe.hu oldalon

Évi 5,7 milliárd kell a milliomos életszínvonalhoz

2008. november 12.

Tavaly évi 17,5 millió font kellett ahhoz, hogy egy brit milliomos ugyanolyan színvonalon éljen, mint 50 évvel ezelőtt, derült ki egy pénzügyi szolgáltató cég felméréséből.


Felmentették a milliomos gyilkos nejét

2008. november 11.

Fellélegezhet az az ausztrál asszony, aki ellen milliomos férje meggyilkolása miatt emeltek vádat. Michael Griffey-t 2006 végén verték agyon Melbourne külvárosában, Pakenhamben lévő otthona garázsában. Az emberöléssel vádolt feleség ellen nem volt elegendő bizonyíték.


Semmit nem örökölt a Soho-király fia

2008. november 10.

Most már biztos, hogy kisemmizte fiát a brit pornóbáróként számon tartott, idén márciusban elhunyt Paul Raymond. A Soho koronázatlan királya végrendeletében fejenként 37 millió fontot hagyott két lányunokájára, Fawnra és Indiára, míg végakarata szerint hűséges titkárnője 10 ezer fontot kap.


Kártérítést kap az érzékeny lelkű milliomos

2008. november 08.

Kártérítést és a 7500 fontos költségek kifizetését ítélte meg a brit bíróság annak a milliomosnak, akit üzletfele sértegetett egy tárgyaláson. Tim Watts-ot azért illette számos megalázó jelzővel Martyn Myatt, mert őt tartotta felelősnek építkezési cége csődbe menetele miatt.


Bérgyilkost fogadott a milliomos szeretője

2008. november 05.

Hat év börtönt kapott egy ír asszony, amiért bérgyilkossal akarta megöletni milliomos szeretőjét és annak két fiát. Az esetre akkor derült fény, amikor a bérgyilkos nem végezte el a rábízott munkát, hanem megzsarolta a családot.


Milyen gazdagok az amerikai elnökök?

2008. november 05.

Elvileg annak, hogy valaki az Egyesült Államok elnökjelöltje legyen, nincsenek anyagi akadályai, a gyakorlat azonban egészen mást mutat. Az Egyesült Államok elnökjelöltjei több tízmillió dollárt költenek kampányukra, és legtöbbször maguk is a milliomosok közé tartoznak, saját vagy családjuk vagyonából is finanszírozzák az elnöki pozíció megszerzéséért folytatott harcot.


Kiadó a mágus villája

2008. november 05.

A luxushotelek és az exkluzív resortok legnagyobb bánatára a leggazdagabb utazók körében egyre népszerűbbek a privát villák és a bérelhető szigetek. A sztárok és milliomosok nem sajnálnak akár napi 37 ezer dollárt kifizetni, hogy eltöltsenek egy-egy hetet a hasonló anyagi helyzetben levő villatulajdonosok rezidenciáiban.


Nem vették el a milliomos jogosítványát, mert szegénynek mondta magát

2008. november 01.

Nem vették el John Barnes egykori angol futballsztár jogosítványát, annak ellenére, hogy büntetőpontjainak száma elérte a törvényben foglalt határt. A milliós bankszámlával rendelkező sportoló anyagi nehézségeire hivatkozott.


200 milliós életjáradékot nyert a milliomos

2008. október 31.

Évi 200 millió forintos életjáradékot nyert egy török származású londoni milliomos egy kaparós sorsjeggyel. A bankár éppen karibi luxusvakációjára indult családjával, amikor megtudta a jó hírt.


Polgármesternek állna Michael Jackson milliomos testőre

2008. október 26.

Politikai babérokra tör Michael Jackson egykori testőre, Matt Fiddes. A fiatal férfi, aki egyébként milliomos, elkötelezett rajongója a harcművészeteknek és azt ígéri, ha megválasztják, igen kemény kézzel bánik majd a bűnözőkkel és az antiszociális emberekkel.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5