Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 698 találat van a Deluxe.hu oldalon

Megállíthatatlanul nő az ázsiai milliomosok száma

2011. május 19.

2020-ra valószínűleg Hongkongban él majd a legtöbb milliomos, a legnagyobb átlagos vagyonnal pedig a szingapúri milliomosok rendelkeznek majd - jósolja egy amerikai pénzügyi szolgáltató vállalat.


A térségben Magyarország második a dollármilliomosok számában

2011. május 15.

Az a különös a címben, hogy igaz. A Merrill Lynch és a Capgemini World Wealth Report felméréséből az derül ki, hogy A térségben csak Csehország előz meg minket a dollárban számított milliomosok számában, összesen 9600 olyan ember él hazánkban, akinek 186 millió forintnál is magasabb a vagyona - írja a Napi Gazdaság.


Holtan találták a milliomos 16 éves lányát

2011. május 06.

Az egyik legutóbbi, nagy feltűnést keltő oroszországi emberrablás áldozatát, egy gazdag család lányát vélhetően megtalálták Moszkva mellett, holtan - jelentette a Komszomolszkaja Pravda című lap.


Miért nem érzik magukat gazdagnak az amerikai milliomosok?

2011. április 28.

Egy amerikai felmérés szerint a milliomosok 42 százaléka nem érzi magát igazán gazdagnak. Vajon mi állhat e különös nézet hátterében?


Rekord számú milliomos Kínában

2011. április 14.

Kínában 960 ezerre tehető a 10 millió jüant, vagyis a 280 millió forintot elérő vagyonnal rendelkezők száma a Hurun Riport legutóbbi jelentése szerint.


Csúnya milliomosok gyönyörű lányai

2011. április 11.

A pénzt nem génekkel kapják az örökösök, de a külső vonásokat általában igen. Legalábbis ezt gondolnánk, ha nem láttuk volna ezeket a fotókat.


Milliomos lett a vámpírtörténeteket író lány

2011. április 01.

Amanda Hockingot, aki 2010 óta 9 regényt publikált, egy kiadó felkérte négy könyv megírására. 2 millió dollárt, 378 millió forintot fizetnek érte.


Másfél milliárddal már gazdagnak érzik magukat az emberek

2011. március 21.

Egy felmérés szerint az amerikai milliomosok másfél milliárd forintos befektethető vagyon birtokában érzik magukat gazdagnak.


Letartóztatták a milliomost, mert más bankkártyáját használta

2011. március 10.

Egy diák elvesztett bankkártyájával fizetett egy milliomos két pizzáért az Egyesült Államokban: lopás és hamisítás vádjával bíróság elé kerül.


Milliókkal tartozik komornyikjának a milliomos

2011. március 03.

Sült csirke felszolgálása miatt rúgta ki azonnali hatállyal komornyikját és házvezetőnőjét egy dúsgazdag brit férfi Nagy-Britanniában, ami azután perhez vezetett. A férfi ugyanis milliókkal tartozik a párnak.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5