Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 698 találat van a Deluxe.hu oldalon

Parasztnak állnak a gazdagok Amerikában

2008. november 26.

A városi élet zaja és bűze elől menekülő tehetősebb emberek is egyre gyakrabban választják kikapcsolódásképpen a vidéki életet, akár csak néhány napra is. Az ilyen igényeket a vidéki amerikai farmok tökéletesen kielégítik, a vastag pénztárcával rendelkezők pedig boldogan fizetnek naponta akár több száz dollárt is azért, hogy helyben megtermelt alapanyagokból készült ételt egyen, állatokat gondozzon, vagy egyszerűen a friss levegőn sétálgasson.


Modellt ölt a milliomos

2008. november 24.

Egy 24 éves ausztrál modell megölésével gyanúsítanak egy nagy-britanniai milliomost, akit bűnösnek is talált a bíróság. Gordon Woodra akár életfogytiglani börtönbüntetést is kiszabhatnak, amiért lelökte szakítani akaró barátnőjét egy szikláról.


Könyvrongálás miatt kerülhet börtönbe egy milliomos

2008. november 23.

Akár több évnyi börtönbüntetést is kaphat az a nagy-britanniai multimilliomos, akit felbecsülhetetlen értékű könyvtári könyvek megrongálásával vádolnak. Farhad Hakimzadeh a British Library 150 kötetéből vágott ki lapokat. Az anyagi kárt mintegy 1 millió fontra teszik.


Milliókat csalt ki áldozataiból a Ford nevében egy nő

2008. november 22.

Nyolcvanezer dollár megfizetésére kötelezte az amerikai bíróság azt a nőt, aki csalás és lopás miatt nemrég kezdte meg börtönbüntetése letöltését egy Las Vegas-i fegyintézetben. Juanita Granger a Ford Motor-birodalom egyik dúsgazdag örökösének kiadva magát csalt ki pénzt áldozataiból.


Szeretőiken spórolnak a milliomosok

2008. november 21.

A gazdasági recesszió hatását nemcsak a családi nyaralások és a fogyasztási szokások sínylik meg, a milliomosok szeretői is kénytelenek kevesebb ajándékkal beérni, derült ki egy Egyesült Államokban végzett felmérésből. A tanulmány szerint a nehéz időkben a kitartott férfiak jobban járnak, mint "kolléganőik".


Elköltözött amazon neje a Forma1-vezértől

2008. november 20.

Válságban van a Forma 1 milliárdos vezetőjének házasságába, bár ő maga csak a különköltözés tényét ismerte el. A horvát származású, közismerten amazon termetű feleség, Slavica a hírek szerint már ki is költözött 10 millió fontos chelsea-i luxusotthonukból.


Felesége aktképeit árulja a milliomos

2008. november 19.

Felesége erotikus fotóit tartalmazó könyvet készít Sergej Rodionov orosz milliomos. Az aktképeket azért teszi közzé, mert nagyon büszke a Playboy-t is megjárt asszony szépségére, és nem törődik konzervatív üzlettársai nemtetszésével.


Egyre több nőtlen milliomos lesz Moszkvában

2008. november 18.

A gazdasági válság válási hullámot fog elindítani a moszkvai milliomosok és milliárdosok által lakott Rubljovka negyedben, ezért hamarosan több ezer jó parti, nőtlen üzletember és elvált asszony lesz a környéken.


21 milliárdot kapott válásakor a golfsztár magyar származású neje

2008. november 16.

154 millió ausztrál dollárral, vagyis mintegy 21,25 milliárd forinttal lett gazdagabb és egy férjjel szegényebb Laura Andrassy. A golflegenda Greg Norman exneje már ki is nézett egy exkluzív rezidenciát magának a New York-i Hamptonsban.


Meztelenre vetkőzött a milliomoslány

2008. november 12.

Meztelenül pózol a francia Playboy címlapján a dollármilliárdos Hearst-dinasztia egyik tagja. Lydia Hearst korábban olyan márkák népszerűsítésében mutatott nagyfokú tehetséget, mint a Louis Vuitton és a Prada, de egyes előrejelzések szerint bájai felfedésével a francia lapnak is igen jót tesz.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5