Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 698 találat van a Deluxe.hu oldalon

Házat vett a milliomos a hajléktalan családnak

2008. december 03.

Húszezer dolláros mobil otthont ajándékozott egy milliomos egy szerencsétlenül járt asszonynak. A nő régebbi mobil háza akkor semmisült meg, amikor a lakóhelyén illetékes seriff átküldött rajta két traktort, mivel a házat költöztető trailer lerobbant az autópályán, és hatalmas forgalmi dugót okozott.


Álomotthon egy magánszigeten 5 milliárdért

2008. december 03.

25,5 millió dollárért hirdették meg egy luxusvillát a Miami közelében található Indian Creek-szigeten, amely a 8. leggazdagabb amerikai településnek számít. A 33 lakosú faluban épült ingatlannal együtt az új tulajdonos 24 órás rendőrségi felügyeletet, vízparti kilátást és egy köpésre lévő hatalmas golfpályát is kap.


Öngyilkos lett egy milliomosfiú

2008. december 01.

Közel egy éve holtan találták egy brit milliomos fiát. A Messier-Dowty repülőbirodalom alapítója, Sir George Dowty unokája a most lezárult rendőrségi vizsgálat szerint vélhetően öngyilkosságot követett el. A 22 éves élsportoló Harry állítólag mentális problémákkal küzdött.


Hugh Grant milliókért vacsorázott Gorbacsovnál

2008. december 01.

250 ezer fontot, vagyis forintban számolva több mint 78 milliót fizetett Hugh Grant, hogy Mihail Gorbacsovval vacsorázhasson. A brit filmszínész a vacsorameghívást a volt szovjet pártfőtitkár rákkutatási alapítványának jótékonysági árverésén vette meg idén tavasszal, de csak most került sor rá.


Karácsonyi bevásárlás orosz milliomos módra

2008. december 01.

Újra megnyílt Moszkvában a Milliomosok Vására, ahol több tízmillió dolláros luxuscikkeket kínálnak az orosz oligarcháknak. A milliomosoknak szóló potenciális karácsonyi ajándékok között magánrepülőgépek, szigetek és a legújabb James Bond filmben látható jacht modellje is szerepel.


Lelövette milliomos férjét a megcsalt asszony

2008. november 28.

Egy 1990-es gyilkosság miatt tartóztatták le egy megölt amerikai milliomos özvegyét. Barbara Kogant azzal vádolják, hogy 18 évvel ezelőtt szeretője háza előtt lövette le csalfa férjét.


Évi 5 millióért vitatják meg problémáikat a gazdagok

2008. november 28.

A gazdagok legszívesebben egymástól kérnek tanácsot, ha a vagyonuk kezeléséről vagy éppen elköltéséről van szó. A Prosperitas nevű, egyesült államokbeli, zártkörű klub tagjai évi 25 ezer dollárt fizetnek azért, hogy hasonló anyagi körülményekkel rendelkező milliomosokkal vitassák meg a hatalmas vagyonnal járó problémákat.


A gazdagok azért adakoznak, hogy jobban érezzék magukat

2008. november 27.

Ha megkérdezünk egy filantrópust, hogy miért adományoz nagyobb összegeket jótékony célra, valószínűleg azt fogja válaszolni, hogy jobbá akarja tenni a világot. Egy tanulmány szerint azonban az adakozás igazi oka nem ez, hanem az, hogy a gazdagok jobban érezzék magukat.


A világ legdrágább esernyője

2008. november 27.

A világ legdrágább esernyőjének címére pályázhat a Billionaire Couture egyik luxusterméke. Angelo Galasso dizájner és Flavio Briatore közös vállalkozásának krokodilbőrből készült büszkesége 50 ezer dollárba, vagyis több mint 10 millió forintba kerül.


Veseköve miatt perel a japán milliomos

2008. november 26.

Beperelte a Space Adventures-t egy japán milliomos. Daisuke Enomoto 21 millió dollárt, azaz 4,3 milliárd forintot fizetett a szupergazdagok űrbeli utaztatásával foglalkozó virginiai vállalkozásnak, amely végül a férfi veseköve miatt lefújta a tervezett űrkirándulást.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5