Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 698 találat van a Deluxe.hu oldalon

200 millió forintos hotelszámlát kapott Madonna

2008. december 12.

Hatalmas hotelszámlát sikerült összehoznia argentínai útján Madonnának. Az énekesnő, aki a Sticky&Sweet című turnéja keretein belül érkezett a latin-amerikai ország fővárosába, 1 millió dollárt, vagyis 200 millió forintot fizetett saját és személyzete szállásáért.


Egy vagyont fizetett P. Diddy, hogy Bondot játszhasson

2008. december 12.

Daniel Craig kijelentése, miszerint nem tartja elképzelhetetlennek, hogy a következő 007-es ügynök színes bőrű legyen, valóságos lavinát indított el. Legalábbis P. Diddy lelkében. Az amerikai rapper 750 ezer dollárért forgatott le egy saját Bond-videót, amiről el is küldött egy felvételt a film producereinek, mint bemutatkozó anyagot.


Egymást tapossák a vásárlók a luxusáruházakban

2008. december 12.

Akár 70 százalékkal is leszállíthatják áraikat a luxus bevásárlóközpontok a New York Times információi szerint. A híresek és gazdagok olyan kedvenc zsákmányszerző helyszínein engedtek jelentős mértékben az árakból, mint a Bergdorf Goodman, a Saks és a Barney's.


Elütötte kislányát egy milliomos farmer

2008. december 11.

Eljárás indult az ellen a multimilliomos brit gazdálkodó ellen, aki véletlenül elgázolta kislányát. Egyelőre rejtély, hogy a másfél éves Greta miként került az autó elé.


George Bush a milliomosok utcájába költözik

2008. december 10.

Új luxusotthonra ruházott be George W. Bush, akinek hivatali ideje 2009. január 20-án jár le. A Fehér Ház legutóbbi lakója állítólag 3,8 millió dollárt fizetett a dallasi Preston Hollow "Milliomosok utcájában" épült ingatlanért.


A TAG Heuer utolsó mohikánja

2008. december 10.

Jack W. Heuer nem csak oroszlánrészt vállalt a dédnagyapja által közel 150 éve alapított óragyár felvirágoztatásában, hanem számos óraipari világújdonság bevezetése is az ő nevéhez fűződik. A TAG Heuer 85 éves tiszteletbeli elnöke szereti a negatív történelmi figurákat, az egri bikavért, szabadidejét pedig legszívesebben a családjával tölti, vagy a família múltját kutatja.


Gazdagok játékszere az elektromos sportautó

2008. december 09.

A Tesla Roadster, a kaliforniai Tesla Motors vállalat korszerű elektromos autója talán a jövő meghatározó járműve lesz, de a tömegtermeléshez még több évi fejlesztésre és sok százmillió dollárra van szükség. Az átlagvevők még sokáig nem juthatnak hozzá.


Focisztár miatt válik ukrán nejétől a milliomos

2008. december 08.

Cristiano Ronaldo miatt romlott meg házassága, állítja egy brit milliomos, aki már be is adta a válópert. John Haynes azt mondja, 300 kompromittáló üzenetre bukkant fiatal ukrán felesége titkos telefonjában, amelyeket a Manchester United sztárja küldött az asszonynak.


28 év kóma után hunyt el a milliomosnő

2008. december 08.

Hetvenhat éves korában elhunyt egy New York-i ápolóotthonban Martha "Sunny" von Bülow amerikai milliomos, aki 1980-ban esett kómába, és azóta nem nyerte vissza öntudatát.


Több évnyi börtönt kaphat a peches lottómilliomos

2008. december 06.

Átkutatta a brit rendőrség drogügyekkel foglalkozó csoportja minden idők második legfiatalabb lottómilliomosának házát, majd le is tartóztatták annak tulajdonosát. Callie Rogers 16 évesen 1,9 millió fontot nyert a lottón, ha most igaznak bizonyulnak a feltételezések, miszerint kábítószer kereskedelemmel is foglalkozott, akár több évnyi börtönt is kaphat.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5