Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 698 találat van a Deluxe.hu oldalon

Lelőttek egy milliomost

2008. december 26.

Agyonlőttek reggeli kocogás közben Malajziában egy zálogház-tulajdonos milliomost. Az ismeretlen tettes valószínűleg egy kölcsönügylet miatt gyilkolt.


Milliomos cukrosnéni keresett fiatal párt a neten

2008. december 22.

Helló, Claudia vagyok, egy 20 millió fontos vagyonnal rendelkező nő, aki szerelemre vágyik - ezzel a bemutatkozó szöveggel hirdette magát egy középkorú brit újságírónő egy társkereső oldalon, hatalmas sikerrel.


Pincérnőnek állt a milliomosfeleség

2008. december 21.

Pincérnőnek állt egy amerikai cég milliomos vezérigazgatójának neje. Molly Shattuck csak átmenetileg vállalt munkát, mégpedig egy valóságshow keretein belül. Az egykori pompomlány a játék szabályai szerint 100 ezer dollárt is felajánlott jótékony célokra.


Először lesz Fashion Week Aspenben

2008. december 20.

Aspent a milliomosok egyik kedvenc téli síterepeként tartják számon, ahol november végétől egészen május elejéig tartó szezonban híresek és gazdagok sokasága fordul meg. Az egyesült államokbeli síparadicsomban jövő márciusban először szervezik meg az Aspen Fashion Weeket, ahol kifejezetten a téli sportnak megfelelő drága ruhákat és kiegészítőket mutatnak be.


Elrabolták a virslikirály lányát

2008. december 18.

Elrabolták egy texasi milliomos 21 éves lányát, akit 100 ezer dollár, azaz 19 millió forint fejében akartak csak szabadon engedni. Amber Fletcher - akinek apja a hot dogra hasonlító virslikülönlegesség, a corn dog piacra dobásával alapozta meg vagyonát és hírnevét - most bár biztonságban van, elrablói pedig a rendőrség vendégszeretetét élvezik.


Kirúgják a személyzetet a spórolós milliomosok

2008. december 17.

Egyre több milliomos szabadul meg luxusotthona személyzetétől, hogy ezzel is csökkentse a kiadásait. A szerencsésebb házvezetőnőknek , dadáknak és személyi asszisztenseknek be kell érniük a kevesebb gázsival.


20 milliárdot kap Madonna volt férje

2008. december 16.

Becsült vagyonának húsz százalékát, vagyis az eddig sejtett összeg kétszeresét fizette ki volt férjének Madonna. A juttatás részét képezi a Wiltshire grófságbeli, 20 millió font értékű Ashcombe House kastély és az ezt körülölelő birtok is.


4 milliárdot vesztett a csaló miatt az üzletasszony

2008. december 15.

Négymilliárd forintnak megfelelő összeget vesztett egy brit üzletasszony az egyesült államokbeli befektetési csalás miatt. Nicola Horlick alapkezelő cége csak az egyik a számos vesztes közül.


Fogynak a tízmilliókba kerülő luxusholmik is

2008. december 15.

Kétségtelen, hogy az idei karácsony hosszú évek óta az egyik legsiralmasabb a luxuspiac szereplői számára, ám ennél ellenére még mindig számos különleges, egyedi prémium kategóriás termék lel gazdára: például egy 150 ezer eurós, gyémánttal díszített, fekete krokodilbőr Hermes táska is.


Fény derülhet a milliomospár rejtélyes eltűnésére

2008. december 13.

Bizonyítékokat szereztek egy amerikai milliomospár eltűnése ügyében nyomozó rendőrök. John és Elizabeth Calvertet, akik március elején tűntek el nyomtalanul, úgy tűnik, cégük könyvelője ölte meg.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5