Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 698 találat van a Deluxe.hu oldalon

Obama milliárdos jóakarói

2009. január 23.

Mint az köztudott, az Egyesült Államok új elnökének kampányát rengeteg átlagember támogatta 5-10 dollárral. Ugyanakkor sok ismert pénzember is segítette elnökké választását, köztük Soros György, Warren Buffet és Bill Gates. Van, aki jó tanáccsal, van ,aki reklámmal, más pénzzel. Nem is kevéssel.


Fejbe lőtte magát egy milliomos

2009. január 22.

Holtan találtak egy ír milliomost dublini lakásában. Patrick Rocca valószínűleg önkezével vetett véget életének, súlyos anyagi problémái miatt.


Orosz milliomosok egzotikus világa

2009. január 18.

A gazdasági válság már a moszkvai pénzügyi elit által lakott Rubljovka környékén is érezteti hatását. Az itt élő gazdagok sokallják a 36-szoros árat egy kiló burgonyáért, így nem csoda, hogy sokan közülük máris jelentősen csökkentették luxuskiadásaikat.


Pizzafutárként dolgozik a tönkrement milliomos

2009. január 17.

Pizzafutárként dolgozik egy milliomos, aki mindenét elvesztette a gazdasági világválság miatt. Ken Karpman egyetlen vagyontárgya az a Mercedes, amellyel a pizzát szállítja.


Anyagiak miatt nem válnak az egyre szegényebb milliomosok

2009. január 16.

A gazdasági válság idején kevesebb a válás az érdekházasságban élő milliomosok körében. A dúsgazdag házaspárok félnek attól, hogy a válás után még kevesebb pénzük marad, és az időarányos juttatásoktól sem akarnak elesni.


Nem jelentkezett a nyereményéért a lottónyertes

2009. január 13.

Egymillió dolláros lottónyereménnyel indította a 2009-es évet egy ismeretlen amerikai szerencsejátékos, aki azóta sem jelentkezett a pénzért. A szelvényt kibocsátó North Carolina Education Lottery szóvivője azt mondta, bár többnyire egy-két napon belül jelentkezni szoktak a nyereményért, a türelmi idő 180 nap.


3 millióért táncoltak a milliomoslányok

2009. január 12.

A régi idők hagyományai alapján szervezték meg azt a New York-i bált, ahol a milliomos és arisztokrata családok gyermekei fejenként 3 millió forintért foglalhattak asztalt a jó parti reményében.


22 évvel idősebb milliomost szedett fel a sztár

2009. január 07.

Apja egyik barátjával randevúzgat Lily Allen. A brit énekesnő választottja szintén a felső tízezer tagja, a korkülönbség pedig 22 év.


2,8 milliárdot költött pár hónap alatt a színész felesége

2009. január 06.

Alig fél éve költözött egy Broadway-szerep kedvéért New Yorkba Katie Holmes, aki ez idő alatt két kézzel szórta szcientológus férjével közös kasszájukból a pénzt. A színésznő 14 millió dollárt, azaz 2,8 milliárd forintot költött lakásvásárlásra, drága ruhákra, magán edzőteremre és dadusokra.


Mit csináltak a miliomosok 2008-ban?

2009. január 06.

2008 nem számított a legjobb évnek a leggazdagabbak világában, a recesszió miatt a milliárdosok egy része komoly veszteségeket könyvelhetett el. Ennek ellenére sokan a tavalyi évben sem fogtak vissza a költekezésből, akik pedig igen, nem feltétlenül a luxuscikkeken, hanem személyzetükön és a szeretőknek szánt juttatásokon kezdték a spórolást.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5