Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 698 találat van a Deluxe.hu oldalon

Meghalt, miután ellopták vagyonát

2009. január 30.

Nem tört be a házba, mégis 933 millió forintnak megfelelő jent lopott az a tolvaj, aki kifigyelte egy idős ember furcsa szokását. A japán üzletember a kertjében ásta el a vagyonát, mert nem bízott a bankokban.


77 millió forintos ajándékot kapott az egykori modell

2009. január 29.

Negyedmillió fontot, mintegy 77 millió forintot fizetett egy brit milliomos Diana Rossnak, hogy rövid koncertet adjon egykor modellként dolgozó barátnője születésnapján. Az énekesnő mindössze 40 percig énekelt ezért az összegért.


268 árvát fogad örökbe a milliomos

2009. január 28.

Egy egyesült államokbeli milliomos közel 268 Fülöp-szigeteki árva örökbefogadását tervezi a közeljövőben. Gabriel German két éve hozta létre azt az árvaházat, amelynek lakóiról most hivatalosan is ő fog gondoskodni.


A gazdagok kedvenc italai

2009. január 28.

A Luxury Intstitute felmérést végzett a fogyasztók között kedvenc boraikkal, pezsgőikkel és röviditalaikkal kapcsolatban, amely során több mint 1200 gazdag fogyasztót kérdeztek kedvenc italaikról. Mint kiderült, a felső tízezer elsősorban a klasszikus italokat preferálja, így került a listára a Dom Perignon és a Courvoisier.


Milliomos lett a hamburgerhamisító

2009. január 27.

Todd Wilbur abból gazdagodott meg, hogy felfedte a gyorséttermekben kapható ételek otthoni elkészítésének fortélyait. A séf könyvei 4 millió példányban keltek el.


Hogyan keressünk milliókat a golffal?

2009. január 27.

A golfról sokaknak Tiger Woods neve ugrik be, aki nemcsak az elmúlt tíz év legeredményesebb játékosa, de alapjaiban megváltoztatta ezen sportág világát. Részben neki köszönhető, hogy a golf az egyik legjobban fizetett profi sport lett, ő maga pedig minden idők leggazdagabb játékosa. Annak jártunk utána, vajon hogyan kerülhet be ebbe a közegbe valaki Magyarországról, ahol ez a játék alig húsz éve született újjá.


A világ legjobb testű nőjével jár a milliomos

2009. január 26.

Brit milliomos a sajtóban csak a Test becenévre hallgató Elle Macpherson új párja. Az ideális méreteiről elhíresült ausztrál modell valószínűleg nem a bankszámlája miatt választotta Damian Aspinallt, a férfi ugyanis szegényebb nála 20 millió fonttal.


Viccnek szánta házassági ígéretét az üzletember

2009. január 25.

Áprilisi tréfának minősítette az április elsejére szervezett esküvőjét egy kanadai milliárdos. Partnere, akit azóta sem vett feleségül és tíz év után hagyott el, tartásdíjat és 50 millió dollárt követel tőle a bíróságon.


Takarítónő lett a milliomos özvegyből

2009. január 24.

Minden vagyonát elvesztette Maureen Ebel, aki Bernard L. Madoff befektetési csalásának áldozata lett. Az özvegynek azóta dolgoznia kell, és veszélyben a fedél a feje fölött.


Arany Bentley-vel jár az orosz Paris Hilton

2009. január 23.

Az orosz Paris Hiltonként tartják számon Katia Verber szentpétervári örökösnőt. Az ikonná vált 24 éves milliomosnő aranyszínű Bentley-vel jár és kínosnak érzi 1,6 milliós telefonját.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5