Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 698 találat van a Deluxe.hu oldalon

Egy vadidegentől örökölte milliárdjait a diáklány

2009. február 09.

Egy 25 éves amerikai diáklány örökölte Peter Sellers brit színész 5 millió fontos, 1,7 milliárd forintos vagyonát. Cassie Unger négy évvel a férfi 1980-ban bekövetkezett halála után született, aki a milliókat akkori nejére, a lány édesanyjára hagyta. Az asszony azóta maga is elhunyt.


Megszületett Tiger Woods első fia

2009. február 09.

Életet adott második közös gyermeküknek, egy fiúnak Tiger Woods neje a hétvégén. Az információt a világ legjobb golfjátékosának tartott sztár egyik közeli ismerőse tette közhírré.


Bűnösnek találták a Ferrari ittas vezetőjét

2009. február 08.

5000 fontos bírság megfizetésére ítéltek az Egyesült Királyságban egy indonéz milliomost. A bíróság elutasította enyhítésért benyújtott kérelmét, amely szerint nem értette a rendőrségi felszólítást, mikor a szonda megfújására kérték.


Elcsábította a kertész a milliomos feleségét

2009. február 06.

Beismerte a bíróságon egy milliomos feleségéhez fűződő viszonyát az a kertész, akit a tíz évvel ezelőtt eltűnt asszony ügyében hallgattak ki. A hűtlen nő az utolsó randevújuk után eltűnt, a gyilkossággal egyelőre a férjet vádolják.


Elhunyt a szegényeknek házat építő milliomos

2009. február 05.

Váratlanul elhunyt Millard Fuller egyesült államokbeli milliomos, aki saját erejéből szerzett vagyonából több ezer rászorulót juttatott otthonhoz. Az üzletember a hatvanas években mindenét eladta, és egy vallási közösségben élt családjával.


Munkanélküli nyert a lottón

2009. február 05.

Igencsak kapóra jött a 10 milliárd forintnyi lottónyeremény az egyik nyertesnek Németországban. Mivel a 40 éves férfi éppen elveszítette a munkahelyét.


Monaco, a milliomosok börtöne

2009. február 03.

A világ második legkisebb városállamában él a legtöbb milliomos. Itt biztonságos és nyugalmas az élet, az adószint kedvező, de az árak az egekben vannak. A világ egy csillogó szeglete, amit Jack Nicholson úgy jellemzett, hogy a gazdagok Alcatraza.


Rálőtt barátnőjére, majd öngyilkos lett a milliomos

2009. február 02.

Kétszer is rálőtt barátnőjére, majd maga ellen fordította a fegyvert egy brit milliomos. Az asszony túlélte a támadást.


Arab sejk kezdett ki a Forma-1-es pilóta párjával

2009. február 01.

Rendkívül kínos szituációba került Lewis Hamliton, amikor elkísérte barátnőjét, Nicole Sherzinger énekesnőt annak londoni koncertjére. A díva egy 33 milliós ajándékot kapott, a feladó azonban nem az autóversenyző volt, hanem egy arab sejk.


Életfogytiglanit kapott az álmilliomos gyilkos

2009. január 31.

Életfogytiglani börtönre ítélték azt a londoni férfit, aki két évvel ezelőtt meggyilkolt egy idős milliomost, és több mint egy évig visszaélt áldozata személyazonosságával.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5