Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 698 találat van a Deluxe.hu oldalon

Nem adtak virágot a milliomosok Bocellinek

2009. február 19.

Az orosz szokások ellenére senki nem vitt virágot Andrea Bocellinek, aki a minap lépett fel a Moszkva legelőkelőbb negyedében lévő Barvikha Luxury Village koncerttermében dúsgazdag helyiek előtt.


Élve találták meg az eltűnt milliomost

2009. február 18.

Egy londoni pályaudvaron találták meg a napokban eltűnt depressziós brit milliomost. Sir Peter Lampl azért hagyta abba gyógyszerei szedését, mert rossz hatással voltak a golfteljesítményére.


Szétzúzható Madoff-bábu készült frusztrált befektetőknek

2009. február 18.

Alig 100 dollárért kínál agyonverhető Madoff-figurát egy amerikai gyártó azoknak a befektetőknek, akiket a csalással vádolt Bernard Madoff megkárosított. A tízmillió dollár óvadék fejében szabadlábon védekező vállalkozó kicsinyített mása kalapáccsal könnyedén szétzúzható, a művelet pedig csekély anyagi ráfordítással, kockázat nélkül megismételhető.


Milliárdokat osztott szét alkalmazottai között a bankár

2009. február 17.

Egy vállalatvezetőnek mindig nehéz a dolga, ha az alkalmazottjai elégedettségét és a vállalat nyereségét is szem előtt kívánja tartani. Egy miami banktulajdonos nem keresett középutat, úgy döntött, hogy beosztottjai öröme fontosabb neki, mint egy bank eladásából származó 60 millió dollár, vagyis 14,4 milliárd forint.


Egyre több orosz milliomos lesz öngyilkos

2009. február 16.

Oroszországban különös hatásairól számolnak be a gazdasági válságnak. A híradások sokszor szólnak öngyilkos milliomosokról, de megnőtt a szakkörre járó gazdagok és a különös gyógyulásokat átélt betegek száma is. Ezenkívül újra divat lett beszélgetni.


Madonna koncertjei hozták a legtöbb pénzt

2009. február 13.

Madonna kereste 2008-ban a legtöbb pénzt a könnyűzenei ipar előadói közül. Az idén Magyarországon is fellépő énekesnőnek a Billboard zenei portál összesítése alapján több mint 242 millió dollárt fizettek ki tavaly.


Gazdagokkal jobb az ágyban

2009. február 12.

A legújabb felmérés szerint a méret igenis számít, ha nem is abban az értelemben, ahogy a legtöbben gondolják. Ha a pénztárca, illetve bankszámla méretének jelentőségéről van szó, a hölgyek jobban szeretnek a tehetősebbekkel ágyba bújni.


A legjobban öltözött üzletasszonyok

2009. február 12.

A vezető pozícióban lévő nők a Forbes magazin szerint rengeteg hibát követnek el, ha a megfelelő öltözködésről van szó. Természetesen számos pozitív kivételt is találunk, és követni való példaként az online lap összeállította a legjobban öltözött üzletasszonyok listáját.


Szegénynek hazudta magát a milliomos, hogy tesztelje barátnőjét

2009. február 10.

Szegényes ruhákban járt, öreg autót vezetett és olcsó éttermekbe vitte szerelmét az a brit férfi, aki miután megkérte a nő kezét, bevallotta neki, hogy valójában milliomos. Joe Johnson azt mondja, csak biztos akart lenni benne, hogy önmagáért szeretik.


Olcsóbbak lettek a topmodellek

2009. február 10.

Nem csupán az egyszerű, földi halandókat sújtja a gazdasági válság, hiszen erőteljesen megcsappant mostanában a szépségipar sztárjainak fizetsége is. Még az olyan nagy nevek is, mint például Naomi Campbell, mostanában csak a felét tudják hazavinni az eddigi csillagászati béreiknek.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5