Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 698 találat van a Deluxe.hu oldalon

Munkahelyük megsegítésére fordították vagyonukat a lottónyertesek

2009. március 12.

Közel 4 millió fontos (1,3 milliárd forintos) fődíjat nyert a lottón egy 13 fős munkacsoport Nagy-Britanniában. Az A.S.K. Rewinds cég tulajdonosa tartott tőle, hogy dolgozói emiatt elhagyják, de félelme alaptalan volt, hiszen munkásai még pénzt is invesztálnak a vállalkozásba.


Aukciósportál indult milliomosoknak

2009. március 03.

Üzletelni és spórolni nem csupán a szerényebb anyagi helyzetben lévők szeretnek, ékes bizonyítéka ennek egy, a közelmúltban útjára indult luxus aukciósportál, amely milliomosoknak kínál lehetőséget eladásra és vételre.


Öt nős milliomost tartott egyszerre a profi szerető

2009. március 02.

A 24 éves modell mindent elárul életmódjával kapcsolatban. Aaliyah Johnson három éven keresztül tartott fenn viszonyt párhuzamosan öt negyvenes, nős milliomossal. Bár a fiatal nő meglehetősen jól él kapcsolatainak hála, mégsem tartja magát prostituáltnak.


20 évig élt szegénységben az igazi gettó milliomos

2009. március 01.

Hamisítatlan gettó milliomosnak számít egy indiai nő, aki a legnagyobb szegénységből küzdötte fel magát, és ma egy 14 milliárd forintos cégbirodalmat irányít. Kalpana Saroj élete első húsz évét töltötte nyomornegyedben.


Tíz dolog, amit soha nem mondanak a milliomosok

2009. február 27.

Számos milliomos akad a nemzetközi társadalmi elit körében, aki előszeretettel mutogatja magát és vagyonát. Sokan vallanak arról, honnan szerezték dollármillióikat, de arról már kevesen beszélnek, hogy a sikeres üzlet érdekében sokszor kegyetlenné válnak. Íme tíz dolog, amit nem hallhatunk a gazdagok szájából.


Platinagyűrű miatt perel a milliomos

2009. február 26.

Hitelrontásért pereli a Rolling Stones frontemberének volt feleségét egy milliomos, aki tavaly megtalálta az asszony elvesztett platinagyűrűjét. A 60 millió forintos ékszer megtalálójának annak idején Bianca Jagger 10 ezer eurót ígért, de nem kapta meg a pénzt, és azt állítja, hogy a jó hírét is megsértették.


Kilakoltatták az örökösnőt 750 milliós házából

2009. február 25.

Többször is kilakoltatták, de mindig visszaköltözött házába egy idős brit nő, akit egy csaló rávett, hogy többmilliós kölcsönt vegyen fel. A milliomos felmenőkkel rendelkező örökösnő nem tudta fizetni a részleteket, így előbb-utóbb el kell költöznie a több mint 2 millió fontos, jelzáloggal terhelt ingatlanból.


Le kell mondania otthonáról a csődbe jutott milliomospárnak

2009. február 23.

Eladja luxurezidenciáját egy brit milliomospár, mert ezentúl nem tudják fenntartani az 5 millió fontos ingatlant. Anthea Turner brit televíziós műsorvezető és férje, Grant Bovey állítólag elvesztette 100 millió fontos vagyona nagy részét a hitelválság miatt.


Egy napig volt milliomos a 17 éves lány

2009. február 22.

Több mint 2 millió dollár került egy 17 éves egyesült államokbeli lány bankszámlájára. Az összeg, amely adminisztrációs hiba miatt jelent meg az egyenlegben, csak egy napig volt az éttermi dolgozó birtokában.


Eltűnt a drogtúladagolásban meghalt milliomos szeretője

2009. február 20.

Eltűnt egy brit modell, miután dúsgazdag szeretője drogtúladagolásban meghalt. A 28 éves nő állítólag keményen inni kezdett a tragikus eset után, és azóta sem adott magáról életjelet.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5