Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 698 találat van a Deluxe.hu oldalon

Milliárdos lehet a Gettó Milliomos gyönyörű sztárja

2009. március 29.

A Gettó Milliomos sikerének köszönhetően Freida Pinto Bollywood legjobban kereső színésznője lett, maga mögé utasítva ezzel a korábbi világszépét, Aishwarya Rait is. Az Oscar-díjas film üdvöskéje már csaknem 650 milliót tett zsebre a premier óta, leendő szerepei pedig ennél jóval többet is hozhatnak a konyhájára.


Saját mozi épült a tehetségkutató egyik zsűrijének villájába

2009. március 26.

Simon Cowell saját szoláriumot és mozit is kért a 22 millió dolláros luxusingatlanjába, a híresség teljesen átalakítja a házat, hogy megfeleljen álmai otthonának. A Beverly Hills-i ingatlanban mozi is lesz.


Foglyul ejtették az egyik leggazdagabb brit asszonyt

2009. március 25.

Saját házában esett foglyul az Egyesült Királyság egyik leggazdagabb asszonya. A multimilliomos idős nőt férjével együtt két betörő zárta be az egyik helyiségbe, majd ékszereket és pénzt zsákmányoltak a Lofthouse-rezidenciáról.


Olcsóbb lesz a milliárdosok élete Szardínián

2009. március 25.

Szardínia új tartományi vezetője eltörli a dúsgazdagokat sújtó adót, amely eddig távol tartotta a napfényes szigettől a jómódú és sértett milliárdosokat. A luxusadó megszüntetéséből most többek között a szigeten nyaralóval rendelkező Silvio Berlusconi olasz miniszterelnök is nagy hasznot húz.


4 millió forintos pénzeső fogadta az autópályán vezetőket

2009. március 24.

Szinte percek alatt lettek több száz dollárral gazdagabbak azok a sofőrök, akik jókor voltak jó helyen, vagyis a napokban egy kaliforniai autópályán utaztak. Egy kábítószer-kereskedő menekülés közben 17 ezer dollárt (3,7 millió forintot) dobált ki a személygépkocsijából.


220 millió forintot nyert tudtán kívül egy kórházi dolgozó

2009. március 23.

A tudtán kívül, ajándékba kapott sorsjeggyel nyert 1 millió dollárt, vagyis mintegy 220 millió forintot egy 29 éves egyesült államokbeli nő. Melanie Chaput a születésnapjára kapta a szerencsét hozó szelvényt.


Jósnő csalta ki a milliomosnő örökségét

2009. március 22.

Öröksége nagy részét egy jósra költötte el egy svéd milliomos exfelesége. A hiszékeny asszony összesen 3,2 millió svéd koronát fizetett ki különféle varázslatokért, egy üveg vízért és néhány galambtollért.


320 milliót keresett egyetlen éjszaka alatt a sztár

2009. március 20.

1 millió fontos gázsiért lépett fel egy születésnapi bulin Leona Lewis, brit énekesnő. A megrendelő egy fényűző partijairól is ismert milliomos volt, aki lánya 21. születésnapját akarta emlékezetessé tenni a koncerttel.


Focicsapatot és kastélyt árulnak a szegényedő mágnások

2009. március 19.

A gazdasági helyzetnek köszönhetően egyre több gazdag kénytelen áron alul eladni drága tulajdonait. Így sugárhajtású repülőt és focicsapatot egyaránt olcsón kaphatunk most, eljött azon kevesek ideje, akiknek van még miből vásárolniuk. Az áresés sok esetben igen nagy.


Lecsúszó orosz milliárdosok

2009. március 16.

A válság nyomán erősen megfogyatkozott az orosz dúsgazdagok vagyona, ahogy létszámuk is. Miközben tavaly a Forbes magazin listáján 87 orosz szerepelt, vagyis majd kétszer annyi, mint az előző évben, az idei listán már mindössze 32 maradt. A világ húsz leggazdagabb embere között idén már nincs orosz.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5