Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 698 találat van a Deluxe.hu oldalon

Gazdag párt akar találni Jennifer Anistonnak a milliomosok kerítőnője

2009. április 12.

A The Millionaire Matchmaker című társkereső műsor házigazdája felajánlotta szolgáltatásait Jennifer Anistonnak. A milliomosok kerítőnője szerint az ismét szingli színésznőnek egy ötvenes éveiben járó gazdag üzletember lenne a megfelelő partner.


220 millióba került eddig Tom Cruise 3 éves lányának taníttatása

2009. április 11.

Tom Cruise és Katie Holmes kislánya, Suri még nem töltötte be a harmadik életévét, taníttatása máris 1 millió dollárba került szüleinek. A kisgyerek két idegen nyelvet tanul, focizik és táncórákra is jár.


260 millióra büntették a fogyasztógurut

2009. április 10.

800 ezer fontos büntetést kapott egy brit üzletember, aki súlycsökkentő szérum forgalmazásával tett szert vagyonára. A csodaszerként reklámozott injekcióról kiderült, hogy maradandó elváltozásokat okozó allergiás reakciókat válthat ki.


75 métert zuhant Lamborghinijével a dúsgazdag örökös

2009. április 09.

Életét vesztette Spanyolországban egy brit olajmágnás 28 éves fia, amikor Lamborghinijével lesodródott az útról és 75 métert zuhant egy szikláról. Utasa kiugrott a járműből, és életveszélyes sérüléseket szenvedett.


Floridai luxusapartmanjába jár nyaralni a gazdag képviselőpár

2009. április 07.

Peter és Iris Robinson az Egyesült Királyság legjobban fizetett alsóházi képviselői, közös éves keresetük tavaly közel 200 millió forintnak megfelelő összeg volt. A házaspár három luxusotthont, többek között egy floridai nyaralót tart fent adófizetők által biztosított jövedelemből.


Rács mögött marad a román milliomos

2009. április 07.

Több órás tárgyalás után elutasította a bukaresti törvényszék Gigi Becali román milliomosnak és négy testőrének a fellebbezését, így továbbra is előzetes letartóztatásban kénytelenek védekezni az ügyészek vádjai ellen. Az üzletembert és négy testőrét azzal gyanúsítják, hogy január végén három embert több órán át fogva tartottak, és erőszakot alkalmaztak ellenük.


Fabergé-múzeumot nyit a milliomos

2009. április 06.

Egy orosz gyűjtő, Alekszandr Ivanov nyitja meg a világ első Fabergé-múzeumát, méghozzá Németországban. Bár a férfi Moszkvába készült a meglepetéssel, a szerinte mindent gátoló bürokratizmus miatt feladta tervét és inkább Baden-Badenbe költözteti kincseit.


Betört a milliomoshoz a megcsalt szerető

2009. április 02.

Bűnösnek találtak egy ausztrál fogorvosnőt, aki betört milliomos volt partneréhez, és különféle értéktárgyakat és készpénzt tulajdonított el a férfi lakásából. A nő tettének hátterében az állt, hogy kiderült, a milliomosnak rajta kívül még két szeretője is volt.


Valóságshow-ban keres gyakornokot a milliomos médiamogul

2009. április 01.

Az idén 5. alkalommal kerül a BBC műsorára az az igen népszerű gazdasági reality, amelyben egy brit milliomos üzletember keres megfelelő ambíciókkal és képességekkel rendelkező gyakornokot. A valóságshow nyertese akár igazgató is lehet Sir Alan Sugar egyik vállalatánál.


Biofarmon dolgozik a milliomos díva

2009. március 31.

Bioélelmiszereket fog forgalmazni Liz Hurley. A brit színésznő októberben dobja piacra a saját farmján termelt termékeket, mégpedig Károly herceg élelmezési cégén keresztül.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5