Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 698 találat van a Deluxe.hu oldalon

A szegényedő milliomosfeleségek nehéz élete

2009. április 27.

Az életmódmagazinokban egyre több olyan, luxushoz szokott milliomosfeleség vallomása jelenik meg, akiknek a gazdasági válság miatt lejjebb kell adniuk fényűző életmódjukból. A Portfolio.com oldalon olvasható beszámoló szerzőjét, akinek legnagyobb problémája, hogy hol rendezze meg férje születésnapi partiját, sikerült azonosítani is.


Sírásóval akarta megöletni apja barátnőjét az örökös

2009. április 26.

Bérgyilkost fogadott egy dúsgazdag temetkezési vállalkozó örököse, hogy megölje elhunyt apja barátnőjét. A felfogadott sírásó azonban mindent bevallott a rendőrségnek, az örökös pedig csapdába került.


Kisemmizni készül volt férjét Németország egyik leggazdagabb nője

2009. április 24.

Bíróság elé idézte exférjét Németország egyik leggazdagabb nője, hogy érvényt szerezzem házassági szerződésének. Ha sikerrel jár, a férfi egy fillért sem kap a nő 100 millió fontos vagyonából.


18 éves a legfiatalabb golfmilliomos

2009. április 24.

Tavaly augusztusban vált szélesebb körben ismertté Danny Lee neve, amikor Tiger Woods korábbi rekordját megdöntve minden idők legfiatalabb győztese lett az Amerikai Amatőr Golfbajnokságnak, egy hónappal 18. születésnapja után. Azóta a profik között is győzni tudott már, nemrég pedig 10 millió dollár értékű szerződést kötött a sportmenedzser mogullal, az IMG-vel, aminek köszönhetően olyan vállalatok arca lesz a fiatal játékos, mint a Callaway sportszergyártó vagy a MasterCard.


Még lehet jelentkezni a multimilliomos feleségkereső felhívására

2009. április 22.

Egy híres New York-i házasságközvetítő irodán keresztül keresi álmai asszonyát egy 44 éves brit multimilliomos. A titokzatos, dúsgazdag agglegény kilétét homály fedi, annyit azonban biztosan tudni lehet róla, hogy nagyon magas, és családot szeretne.


Kukázással keresett százmilliókat

2009. április 20.

Egy svéd férfiről halála után derült ki, hogy jelentős vagyonnal rendelkezett. Családtagjait is meglepetésként érhette az eset, mivel a különc Curt Degerman alig költött pénzt, és egész nap a szemeteseket túrta.


Egyre jobban élnek a kínai milliomosok

2009. április 20.

Egyre gyarapszik a kínai milliárdosok száma. A legutóbbi felmérés szerint minden tízezer lakosból hatan 330 millió forintnak megfelelő vagyonnal rendelkeznek.


Önként nyomorgott a milliomos

2009. április 19.

Igazi gettó milliomosra akadtak a hatóságok Iránban, pontosabban már csak a maradványaira, ugyanis a férfiról akkor derült ki, hogy vagyonos ember, miután távozott az élők sorából.


Nem szívesen adakoznak a Gettó milliomosból meggazdagodottak

2009. április 17.

170 millió forintos alaptőkével rendelkező alapítványt hoztak létre a Gettó milliomos című film készítői, hogy támogassák a mumbai gettókban élő gyermekeket. A film producerét korábban számos támadás érte amiatt, hogy a gyerekszínészek a mai napig nyomornegyedben élnek.


Börtönbe került a milliomost kifosztó és éheztető pár

2009. április 15.

Két évig egy pajtában élt, majd méltatlan körülmények között halt meg egy gazdag brit farmer, akit egy munkanélküli pár megtévesztett és kifosztott. A szélhámosokat, akik közben megszerezték áldozatuk 1 millió fontos birtokát, két évre ítélte a bíróság.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5